Pick Rákóczi Szalámi 750gr  Többféle !

Pick Rákóczi Szalámi 750gr Többféle !

3 499 Ft 6 000 Ft-42%
Auchan
Élelmiszerek
9
Irány az akció
A szalámit sosem unjuk meg, pláne ha jó áron lesz ... ez most a nagy rúd a 750gr-os ! 
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

13 napja
Ebéd szünetben elugrottam a maglódiban még bőven volt. Az árat is rendbe tették címke is kint, így szerencsére nem kellett extra köröket futnom.
Köszönöm a megosztást!
🙏 1
#9
Zso
válasza erre:
13 napja
Azért vásárlók könyvébe remélem volt időd beírni. Én biztos megvettem volna, aztán vásárlás után információnál rendezzék el, ahogy József is írta. Ez nem opcionális, hanem kutya kötelességük.
válasza erre:
13 napja
Vicc kategória, mit le tudnak művelni ezek a "nagyok".
#7
Ági
13 napja
Savoyában sincs még átárazva. Mutattam az akciót és pilláztak, hogy nem tudnak mit csinálni, mert nincs még bent a vezető. 🤯
Olyan mérges voltam, hogy ezért beautókáztam. Mondták menjek vissza 9 után.
Hát már kenjék a hajukra részemről. 
Utoljára módosítva: 13 napja
😮 1
#6
Zso
válasza erre:
13 napja
Csodás.
válasza erre:
13 napja
Haver már volt beszerezni , óbudai üzletben, egy órával ezelőtt, de még a boltban sem volt semmi átárazva. Mindent az ügyfélszolgálat intézett, ment a különbözet visszaadása is. De figyelni kell a súlyra is, mert vannak közöttük 780gr-os falatok is, és arra nem vonatkozik, csak a 750gr-os megy akciósan. 

Utoljára módosítva: 13 napja
👍 2
#4
Zso
13 napja
Különös, még mindig nem ezt az árat mutatja online, pedig az eredetileg megosztott linken jól látható, hogy mától akciós.
Utoljára módosítva: 13 napja
válasza erre:
15 napja
Igen, és szokott nekik lenni a csípős is, amit sajnos csak így árulnak. 

#1
Zso
15 napja
Oh, szuper! Ez jó ár, 4665 Ft kilója. Csak legyen belőle, legutóbb a csemegéből már nem volt.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!