Sportcipők kedvező áron

Sportcipők kedvező áron

Hervis
Divat és kiegészítők
13
Irány az akció
Sok cipő jó áron. Pár mérethiányos, de a legtöbből még van szinte minden méret. Kuponozással nem érdemes próbálkozni, mert nem megy, de anélkül is jó ajánlat.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#13
Lola
válasza erre:
12 napja
Igen, de kaptam egy kupont legalább
13 napja
Neked is ugyanez a kamu szöveg?
#11
Lola
13 napja
A du-i rendelésem törlésre került. Tényleg jó döntés volt az utánvét, legalább a pénzem után nem kell futnom. Remélem a délelőtti rendelők nagyobb szerencsével jártak.
13 napja
"Sajnálattal értesítjük, hogy az Ön által megrendelt termék csomagolásakor kollégáink megállapították, hogy a termék sérült, rendeltetésszerű használatra nem alkalmas. Ezzel egy időben, a megrendelt termék elfogyott központi raktárunk készletéről, így megrendelését nem tudjuk teljesíteni. Sajnos, emiatt el kell állnunk a vásárlástól és az általad választott fizetési módon visszatéríteni a már kifizetett összeget (vételár és esetleges szállítási költség)." - Baszódj meg, Hervis! :o)

Gondolom mindenki ugyanezt a bullshit szöveget kapta...
Utoljára módosítva: 13 napja
13 napja
Nah, 2 óra szenvedés után sikerült rendelnem délután egy UA cipőt, amit vissza is igazoltak (hozzáteszem ez nem az olcsóbbik kategória így sem)... Erre most jön az e-mail, hogy mégsem elérhető... Nagyszerű akció volt Hervis, gratulálok! Nevetséges, szánalmas ez így, egy ekkora bolttól...
#8
Lola
válasza erre:
13 napja
Akkor jó döntés volt az utánvét🤔😅
👍 1
13 napja
Teljesen totálkáros az oldal. Legalább a link már bejön, de az akciós cipők elérhetetlenek. Itt valamit benézhettek, és lelőtték jó eséllyel. 
#6
Zso
válasza erre:
13 napja
Nekem megosztás után sikerült rendelnem még délelőtt. Bízzunk benne, hogy megjavul.
13 napja
Nekem sajnos nem jött össze, pedig pont esedékes és voltak jó vételek... Kár érte, így csak felbosszantott... Azért köszönöm a megosztást, ez a Hervis hibája...
#4
Zso
válasza erre:
13 napja
Akkor nem javítom meg ennél jobban! :D

Szerk: tényleg ... de nekem csak bizonyos cipellőknél rossz, amúgy jónak tűnik, igaz nem vittem végig a vásárlást..
Utoljára módosítva: 13 napja
13 napja
A probléma a Hervis oldalán van... BÁRMIT beteszek kosárba, már nincs (előtte pedig hozza), vagy hibára fut, vagy meg sem jeleníti... értem én, hogy leterhelt, de ez vicc... Először azt hittem a netemmel van gond...
😮 1
#2
Zso
válasza erre:
13 napja
Feltehetően gyógyítottam a linket, de csak remélem, hogy ugyanazokat hozza mint volt.
13 napja
Lefingott az oldal... :D
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!