Queen Games Bastille társasjáték

Elérhetőség: Központi raktáron
Időgarantált házhozszállítással a kiszállítás dátuma: 2024. május 21.
Csomagpontra szállítás díja: 1.190 Ft
Gyártó cikkszám: 804496
Queen Games Bastille társasjáték
5.990 Ft
Mennyiség:
Budapesti üzletünkben személyes átvételi lehetőség

Budapesti üzletünkben személyes átvételi lehetőség

A rendelés leadását követően a központi raktárból a 3. kerületi játékboltba szállítjuk a megrendelést, ahol az értesítést követően átvehetővé válik. Üzletünk könnyen megközelíthető! Parkolás közvetlenül az üzlet előtt egész nap könnyedén, sok szabad parkolóval. Tömegközlekedéssel az 1-es villamostól mindössze pár perc sétára található az üzletünk.

Időgarantált másnapi házhozszállítás opció

Amennyiben sürgős a rendelésed, úgy van lehetőség a megrendelés leadásánál ezt jelezni és kiválasztani az időgarantált másnapi kiszállítás lehetőségét mindössze 500Ft-os felár ellenében. Ez a lehetőség a központi raktáron elérhető termékekre vonatkozik és munkanapokon 16:30-ig leadott rendelések esetén tudjuk biztosítani.
Segítünk ha elakadnál

Segítünk ha elakadnál

Bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük írj egy e-mailt a segito@ajandekjatek.hu címre és garantáljuk, hogy munkanapokon pár órán belül választ kapsz. Nálunk nem kell napokat várnod a válaszra, mi egész nap, folyamatosan monitorozzuk az e-mail fiókunkat!
Queen Games Bastille társasjáték
5.990 Ft
Mennyiség:

Leírás

Ez az izgalmas társasjáték Párizsba kalauzol el minket, és csupán néhány héttel járunk a forradalom kitörése előtt. Megpróbálunk a városban minél nagyobb befolyásra szert tenni. Erre 8 fordulón keresztül lesz lehetőségük, közben különböző képességekkel, fegyverekkel és felszerelésekkel bíró embereket szerezünk, valamint küldetéskártyákat teljesítünk. A 8. forduló végén az győz, aki ezek által a legtöbb pontot gyűjti. A város mind a 7 helyszíne nyújt valamilyen bónuszt, például érméket, fegyvereket, szövetségest vagy küldetéskártyát szerezhetünk, amikre a végén mind szükség lesz a győzelemhez. Lerakjuk a különböző értékű befolyáslapkáinkat a különböző helyszínekre, majd mindenhol meghatározzuk a sorrendet, ami szerint hozzájutunk a helyszínek bónuszaihoz. A forduló végén kiosztjuk a bónuszlapkák bónuszait, a fordulóban megszerzett dolgok után (drágakövek, koronák), értékeljük a bastille sávot, és kihúzzuk a katakombák jutalmait. A 8. forduló után a végső értékeléskor megkapjuk a pontokat, de most már a karakterkártyáink, a küldetéskártyáink, az apródjaink és az érméink után is.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 03. 24. Igazolt vásárlás
Köszönjük szépen, a játék nagyon tetszik, és nagyon jó árban van itt, más áruházakhoz képest! A szállítás volt kicsit hosszú, de írták, hogy külső raktárból jött.