Logitech G915 TKL Gaming mechanikus billentyűzet, Ultravékony, 2.4 GHz Wireless, Bluetooth, Lightspeed, RGB Lightsync, Fekete

Várható szállítás ide:

Információk:
  • Csomag ellenőrzése kiszállításkor

  • Kártyás fizetés előnyei részletek

  • 30 napos ingyenes termékvisszaküldés! részletek

  • Termékgarancia: részletek

    • Magánszemély: 24 hónap
    • Jogi személy: 12 hónap

81.390 Ft

Finanszírozás 2.331 Ft -tól / hónap részletek

Forgalmazza a(z): eMAG

Raktáron

Vásárlás részletre
2.331 Ft | 48 hónap

THM 17.9%

Töltődik

Töltődik

Leírás

Logitech G915 TKL

JÁTÉK A KÖVETKEZŐ DIMENZIÓBAN

A mérnöki és formatervezési áttörés most a fekete és fehér színvilágban. A G915 TKL jellemzői a profi szintű, vezeték nélküli LIGHTSPEED, a korszerű LIGHTSYNC RGB és a csúcsteljesítményű, lapos kialakítású mechanikus kapcsolók. A precízen kidolgozott, prémium anyagokból készült G915 TKL kifinomult formaterve maga a páratlan szépség, az erő és a teljesítmény együttese, mostantól még kisebb méretben. G915 TKL. Játsszon magasabb dimenzióban.

 

KIS MÉRETŰ, NUMERIKUS BILLENTYŰK NÉLKÜLI KIVITEL

A G915 TKL ugyanolyan korszerű technológiákat használ, mint a G915 – de kisebb méretű kivitelben, több helyet biztosítva ezáltal az egér mozgatásához. A jobb hordozhatóság érdekében az USB-vevőegység a billentyűzet hátoldalán tárolható.

 

VEZETÉK NÉLKÜLI LIGHTSPEED

A G915 TKL profi szintű LIGHTSPEED vezeték nélküli technológiája hihetetlenül gyors, 1 ms sebességet biztosít. A G915 TKL akkor is működik, ha USB-re van csatlakoztatva, így egyszerre lehet játszani és tölteni.

 

HIHETETLENÜL KESKENY

A G915 TKL a mérnöki és tervezői terület szinergiája. Kifinomult és hihetetlenül keskeny; kompromisszumok nélkül elkötelezett a teljesítmény és a funkciókészlet mellett. A G915 TKL tartós, kényelmes és alkalmas intenzív játékmenetekre is; valóban a játékhoz tervezett mechanikus billentyűzetek új generációját jelenti.

 

PRÉMIUM ANYAGOK

A prémium anyagokból készült G915 TKL az elegáns kivitelt egyesíti a kiváló minőséggel. Az 5052 alumíniumötvözet-borítás az acéllal megerősített alaphoz csatlakozva könnyű, szupervékony, ugyanakkor erős és tartós billentyűzet-kialakítást biztosít.


FEJLESZTHETŐ FUNKCIÓ

Az alumínium kialakítású hangerő-szabályozó görgetőkerék ellenállása az irányítás prémium érzését nyújtja. A puha tapintású profil- and médiavezérlő gombok érezhető visszajelzése elősegíti a könnyű, intuitív vezérlést.

G915 TKL FEJLESZTHETŐ FUNKCIÓ

ERŐS ÉS TARTÓS

A csiszolt fémfelületet és az olajtaszító bevonatú billentyűsapkákat úgy tervezték, hogy minimalizálják az ujjlenyomatokat. Az acéllal megerősített alapja által a G915 TKL hihetetlen erőt és strapabírást tanúsít még a legmegerőltetőbb használatnál is.

A G915 TKL ERŐS ÉS TARTÓS

 

LIGHTSYNC RGB

A G915 TKL intelligens LIGHTSYNC RGB technológiája lehetővé teszi a billentyűnkénti, teljesen testreszabható megvilágítást közel 16,8 millió színben. Saját animációkat készítve vagy a kész effektusok közül választva mélyítheti el RGB-játékélményét. Egyesítse a megjelenést, emelje magasabb szintre a játékélményt, és terjessze ki a játékokban használt beállításokat a billentyűzetével.

 

AZONNAL ÉRVÉNYESÜLŐ MEGVILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS

Könnyedén módosíthatja a megvilágítási effektusokat, és állíthat a fényerőn is a beépített vezérlőkkel. Válasszon hét kész animáció közül a fényerő (programozható) billentyű és az 1-7 számok lenyomásával. Hozzon létre két saját megvilágítási profilt a G HUB szoftver segítségével, és mentse el a profilokat a 8. és 9. számra.

G915 | AZONNAL ÉRVÉNYESÜLŐ MEGVILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS

 

TELJES SPEKTRUMÚ PROGRAMOZHATÓSÁG

A G HUB szoftver segítségével a fény- és színeffektek végtelen kombinációját alkalmazhatja a billentyűzeten. Válassza ki kedvenc színét, alakítsa ki a mintázatot, vagy tervezze meg saját megvilágítási animációját a hihetetlen képességű LIGHTSYNC szerkesztőeszközzel. Úgy is dönthet, hogy hagyja kedvenc játékait, audió- vagy képernyőn megjelenő tartalmait érvényesülni és irányítani. Az eredmény egy lélegzetállító környezeti világítás, amely révén az egész eszköz, az egész szoba az élmény részévé válhat.

G915 | TELJES SPEKTRUMÚ PROGRAMOZHATÓSÁG

 

KORLÁTLAN VEZÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK

Az elegáns és kifinomult G915 TKL a csúcsteljesítmény élményére fókuszál, és mindent funkciót biztosít a teljes irányításhoz – beépített profilok és játékmód formájában. Legyen a G915 TKL a számítógépe parancsnoki központja.

 

LOGITECH G HUB

A Logitech G HUB teljes körű vezérlést biztosít a játékosoknak eszközeikhez és játékaikhoz. Személyre szabhatja a megvilágítást, létrehozhat makrókat; a lehetőségek szinte végtelenek. A játékosok játékonként finomhangolhatják játékeszközeiket, csatlakozhatnak külső felek, például a Discord vagy az OBS alkalmazásaihoz, és letölthetnek, megoszthatnak egyéni játékprofilokat a Logitech G közösséggel.

G915 TKL 3 BEÉPÍTETT PROFIL

 

3 BEÉPÍTETT PROFIL

Három külön profilt menthet a billentyűzet beépített memóriájába. Az F1–F4 billentyűkkel könnyedén válthat a mentett módok között.

G915 TKL 3 BEÉPÍTETT PROFIL

 

JÁTÉK MÓD

A központi elhelyezkedésű Játék mód gombbal a folyamatos játékot akadályozó vagy zavaró billentyűket inaktiválhatja. A Játék mód alapértelmezés szerint letiltja a Windows billentyűt. A Logitech G HUB segítségével testre szabhatja a játékmódot, hogy letiltsa a szükségtelen billentyűket.

G915 TKL JÁTÉK MÓD

 

FIGYELEMRE MÉLTÓ ÜZEMIDŐ

Akár órákon át játszhat, megállás nélkül, egyetlen feltöltéssel. A billentyűzet és a Logitech G HUB töltöttségjelzője jelez, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony. Az akkumulátor négy óra alatt teljesen feltölthető. Játék közben, csatlakoztatva is töltődik a mikro-USB-csatlakozón keresztül.

 

KAPCSOLÓDÁS TÖBB ESZKÖZHÖZ

Csatlakozzon a LIGHTSPEED vezeték nélküli megoldáshoz a szupergyors 1 ms-es kapcsolattal, vagy váltson másik eszközre egy gombnyomással Bluetooth®-kapcsolat segítségével. Az USB-vevőegységet használva váltson bármikor gyorsan és egyszerűen a nagy teljesítményű LIGHTSPEED vezeték nélküli megoldás és a Bluetooth között.

 

KÜLÖN MÉDIAVEZÉRLŐK

A beépített médiavezérlők a keze ügyében találhatók. A külön vezérlőkkel könnyedén állítható a hangerő, kezelhető a lejátszás/szünet és a zeneszámok, videók átugrása, illetve az azonnali némítás is.

 

Részletek

Általános tulajdonságok

Típus Gaming
Billentyűzet felülete Wireless
Háttérvilágítású billentyűzet Igen, (RGB)
Szín Fekete
Töltő USB-n keresztül
Technológia Vezeték nélküli
Készlet Nem
Vevő felülete LIGHTSPEED USB vevő
Csomag tartalma Billentyűzet
Súly 0.81 kg
Egyéb Tactile kapcsoló
Méretek (mm) 150 x 368 x 22 mm

Gyártó: Logitech

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Töltődik

Töltődik

Értékelések


5

1 értékelés

1

értékelés eMAG vásárlóktól


Marina

2023. ápr 06.

Prémium minőség

 eMAG vásárlói értékelés

Tökéletes! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Megjegyzést írok

Töltődik

Töltődik

Ügyfelek kérdései és válaszai


Van kérdésed?

Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.