150 forintos szüliNAPIjeggyel ünnepli a BKK 150 éves Budapestet

150 forintos szüliNAPIjeggyel ünnepli a BKK 150 éves Budapestet

BUDAPEST GO
150 Ft
bkk.hu
Utazás
2
Irány az akció

Pénteki budapesti korlátlan utazás 150 Forintért .

Termék/promóció leírása

A BKK is különleges ajánlattal ünnepli a 150 éves Budapestet: november 17-én 150 forintos szüliNAPIjegyet kínál, mellyel egész nap korlátlanul lehet utazni a BKK járatain. A jegy 2023. november 14-től vásárolható meg a kizárólag a BudapestGO-ban, illetve a többi, mobiljegyet árusító applikációban. A szüliNAPIjegy november 17-én 00:00-tól 23:59-ig használható fel, az elkezdett utazás a megadott időintervallumon túl is befejezhető.

A születésnap alkalmából ismét útjára indul a tavaly hatalmas népszerűségnek örvendő bulivillamos. A 49-es villamos vonalán a DJ-szettet hallgatva táncolhatunk és élvezhetjük Budapest szépségét. A programokhoz érdemes letölteni az ÉnBudapestem applikációt, amelyben minden információ megtalálható az ünnepi hétvégéről. Egyes programokra kizárólag az applikációban lehet regisztrálni.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Gabeszo
3 hónapja

szuper!

👍 1
#1
Zso
3 hónapja

Szuper, köszi a megosztást! Az is nagy öröm, hogy nem neked kell szülinaposnak lenned hozzá! :)

😄 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!