4 Az 1-Ben Tanuló Robotpajti

4 Az 1-Ben Tanuló Robotpajti

12 593 Ft 17 990 Ft-30%
Spar
Család és gyerekek
1
Irány az akció

Még jobb áron kapható mint az Auchanban.

"+ Spar tipp: Egy új Spar-online regisztrációval lejön még -2000Ft belőle, bolti átvevőpontokon ingyenes az átvétel most." by naga1

"Egy robot sok mindenre jó. A Fisher-Price kedves, átalakítható 4 az 1-ben tanuló robotpajtijában pedig négy különböző fejlesztő játéklehetőséget is találtok. A felhőtlen szórakozásról színes fények, zenék, hangok és egy sor interaktív játéklehetőség gondoskodik. A leszedhető részek mindegyike egy új felfedeznivalót is tartogat, a forgó szemektől a billegő játékon át a gurítós-utolérős játékokig. A kicsik az egyes részeket külön-külön is felfedezhetik vagy összerakva egy kedves robottal tölthetik az idejüket, miközben vidám zenéket hallgatnak, mondókáznak és élvezik a színes fényeket. Az 'Intelligens fokozatok' technológiának köszönhetően a robot tudása a kicsi fejlődésével együtt állítható, így garantáltan hosszú évekre kedvenc játék válhat belőle. A földgömb gomb segítségével ráadásul a nyelv is állítható: ez a robot a magyar mellett angolul, lengyelül, csehül vagy szlovákul is beszél... sőt, énelkel is. A fejlesztés is lehet játék: Érzékelés: A robot minden egyes része és játéka hat az audió, vizuális és taktilis érzékelésre, így fejleszti azokat. Finommotoros készségek: A robot egyes játékainak használata és az összerakás, szétszedés fejleszti a kéz apró izmait és a szem-kéz koordinációt. "

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!