5-25% kedvezmény 2 termék vásárlása esetén

5-25% kedvezmény 2 termék vásárlása esetén

eMAG
Háztartás
4
Irány az akció

Kategóriától függően 5 - 25% kedvezményt kaphatunk, ha az adott kategóriából 2 terméket is vásárolunk a megadott összeg felett. Határeset, hogy jó deal -e.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
egy éve

Néha van amúgy jó is köztük; amit elfelejtettek előkezelni :D. (hú de gonosz vagyok)

Amúgy reálisan nézve a helyzetet, mivel folyamatosan promócióból promócióba mennek, ezért az árak fel-alá rohangásznak. Ha nagy statisztikákat néznék, akkor szerintem most nem biztos, hogy direkt mindent feláraztak. Általában az akkor szokott történni, amikor kisebb kategóriára tolnak (jellemzően) nagyobb kupont. De most már annyi megszorítást is tesznek mellé, hogy nem vagyok feltétlen biztos abban, hogy szükséges náluk a felárazás ahhoz, hogy profitáljanak belőle. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a 25% -os kedvezményű termékeknél előjön a gyanított trükk.

Utoljára módosítva: egy éve
egy éve

A szokásos akcióknak hirdetett átbaszások :)

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

eMAG meg kupon előtti felárazások? Nemár, nem hiszem el! :D

Sosem feledem, amikor egyesült az eDigivel és a hasonló eljárásban kevésbé jártas eDigi ott szerencsétlenkedett a felárazassal, amit néha csak promóció indulása után pár órával sikerült összehozniuk, így az elején sokszor remek ajánlatokkal találkozhatott az ember. A feketeöves eMAG meg ugye rutinból csinálta.

egy éve

Most nagyon gáz az Emag!

Nézek egy terméket mert kell még 1

Tapo c200

Múlt héten szombaton 12230 ft volt

A héten végig 13230 ft

Mától pedig 14890 ft

Jól fel kéne jelenteni őket, teljesen átbasznak mindenkit ismét a szar akciójukkal!

Nagyon nézzétek meg a dolgokat

Gabeszo

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!