Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan működik az oldal?

Az Ármegosztó egy közösségi akció megosztó megoldal, ami azért jött létre, hogy a magyarok számára is elérhető legyen egy olyan oldal, ami az éppen aktuális akciókat könnyen átlátható formában tálalja, hogy mindenki gyorsan és egyszerűen találhassa meg a számára legmegfelelőbb kedvezményeket.

Miért jött létre az oldal?

Eszméletlen jó és hasznos oldalak találhatóak a neten, ahol közösség akciókat próbál megosztani egymással. Ilyen pl. a Prohardver fórumának több topikja is (Bestbuy topic (játékok) ill. BestBuy topik) az SG.hu Eredeti játékaink klub topikja vagy a Facebook Akció kergetők, spóroljunk együtt csoportja. Mind nagyszerű tartalmakat kínál, de mindenhol felmerült az a gond, hogy ezekben a kincsesbányákban felllelhető ékköveket nagyon nehéz megtalálni a sok más (több szempontból is hasznos) tartalom mellett. A célunk az volt, hogy ezt a problémát áthidaljuk.

Egy oldal mind felett? Ez szeretné kiváltani a többit? Koránt sem! Ezzel az oldallal csupán kiegészíteni szeretnénk a fentieket. Ugyan vannak közös pontok, de mindegyiknek meg van a maga bája és helye. Hogy csak egy ilyen dolgot említsünk: az Ármegosztó oldalon az alacsony készlettel rendelkező akciók nem oszthatóak meg.

Miben különbözik ez az oldal a többitől?

A többi oldallal ellentétben itt Ti döntötök az akciókról. Ti osztjátok meg őket és Ti is mondjátok meg róluk, hogy mennyire jók azok. Ugyan bárki küldhet be akciókat, de az elbírálásuk mindig a Ti kezetekben lesz.

Ki küldhet be akciókat?

Bárki. Ehhez egy Facebook vagy Google fiókra lesz csak szükséged és bejelentkezés után már egyből meg is oszthatod amit találtál.

Megoszthatom más oldalakon is az itt található akciókat?

Természetesen, a lényeg az, hogy minél több emberhez eljusson! Arra kérünk csupán, hogy ha teheted említsd meg az Ármegosztót is.

Mennyibe kerül a tagság?

Teljesen ingyenes.

Miért kell Facebook vagy Google fiók a regisztrációhoz?

A saját biztonságod érdekében és azért, hogy minél kevesebb szenzitív adatot kelljen tárolni rólad. E mellett ezek a platformok sok segítséget nyújtanak nekünk abban, hogy jó eséllyel csak létező személy regisztrálhasson csak az oldalra, illetve ne készülhessenek egyszerűen fiók hadseregek, amik manipulálni tudnák az akciókat.

Sok helyen tapasztaltuk, hogy némi bizalmatlanság övezi a Facebook / Google bejelentkezést. Félnek attól, hogy esetleg a jelszavuk kikerül, holott éppen ennek megakadályozása miatt használjuk eme bejelentkezési formákat. A jelszavaitokat nem látjuk, nem is találkozunk velük, ezek a platformok csupán egyedi azonosítótokat, neveteket és e-mail címeiteket küldik át nekünk. Az e-mail címetekre a platformokon átívelő egyedi azonosítás céljából van szükségünk, így ha egyszer Facebookkal, máskor Google -el szeretnétek bejelentkezni és ugyanaz az e-mail címetek van beállítva hozzájuk, akkor ezt gond nélkül megtehetitek.
A másik dolog ami miatt óckodnak tőle még jó páran az az, hogy le tudják így nyúlni minden adatukat. A Facebook mizéria óta ettől nem kell tartani, de biztos ami biztos, bejelentkezésnél jól láthatod, hogy milyen adatokat kap meg rólad az oldal. Ezek a következők: publikus adatok (név, avatar) és az e-mail címed + egy egyedi azonosító, hogy ha legközelebb bejelentkezel, akkor is megismerjünk :).

El szeretném mondani a véleményem az oldallal kapcsolatban. Hol tehetem ezt meg?

A footerben alul található VISSZAJELZÉS linkre kell csak kattintanod. Itt bármilyen pozitív/negatív tapasztalatod, ötleted vagy bármilyen más gondolatod megoszthatod velünk!

Hibát találtam / nem áll kézre az oldal / hiányolok valamilyen funkciót!

Az oldal 2021 március 12 -én lett élesítve. Ugyan minden használathoz elengedhetetlen funkcióval el lett látva, azonban tisztában vagyunk vele, hogy még rengeteg dolgunk van még hátra. Ha van ötelted amivel lehetne fejleszteni rajta, akkor azt alul bátran megoszthatod velünk a VISSZAJELZÉS linkre kattinva. Köszönjük!