Baseus Bipow Powerbank, 30000mAh, 20W, fekete

Baseus Bipow Powerbank, 30000mAh, 20W, fekete

10 490 Ft 11 879 Ft-12%
eMAG
Műszaki cikkek
9
Irány az akció
Nagy kapacitás, jó ár.
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

7 órája
Sziasztok, ez tudásban minőségben hol áll a QX55-höz képest? Nagyjából hasonló áron megy az is:
power-bank-kulso-akkumulator.arukereso.hu
#8
Zso
válasza erre:
tegnap
Nekem sem szokásom, de direkt erre találták ki és volt már, hogy éltem vele. Megértem azért ezt is.

Én képtelen vagyok árulni, mert csak szétstresszelem magam rajta, így nagyon más koordináta rendszerben látom a dolgokat mint mások (azaz a normális emberek) 🫣😁.
válasza erre:
tegnap
Ó nagyon szépen köszönöm, ugyanilyen lámpám van, csak Xiaomi-ban (mikor még divat volt régebben fillérekért rendelni GearBest-ről)!
Már rendelem is meg, hála! 🙏🙂
👍 1
válasza erre:
tegnap
Valamiért mindig is ellene voltam az ilyennek, hogy tájékozatlanságom miatt visszaküldjek bármit is, inkább benyelem a dolgot és meghirdetem azután, miután már nem adja ki az árukereső ezt az eMag-os árat. 😁
válasza erre:
tegnap
Ilyenem van 20mAh-s verzióban. Nem tudom, milyen lámpát tennél rá, kinézetre ugyanilyen egyszerű gagyi van kéznél. Ha megnyomom a powerbankon a gombot, világít a lámpa most már kb 5. perce, nem kapcsolta le.

Hátha segít.
#4
Zso
tegnap
Választ sajnos nem tudom, de mivel ingyenes a visszaküldés, ezért akár az is játszhat.
Utoljára módosítva: tegnap
👍 1
válasza erre:
tegnap
Köszönöm, utólag én is néztem a Genius próbaidőszakos dolgot és valószínűleg megfelelő alkalom lehet, hogy elindítsam, csak egy dolog érdekelne még nagyon a powerbank-el kapcsolatban.

Tud-e Low Currency módot.
Legtöbbet “aktív” időszakán kívül csak az asztalon lenne, egy USB-s LED lámpával rácsatlakoztatva és azt kellene tudnia fixen működtetnie.

Nem várom persze, hogy utánanézzen nekem bárki, illetve saját tapasztalatnak mindenképp örülnék, viszonylag barátom is a Google mostanában, de ezt az infót minden oldal titkolja előlem. 🙂

Egyébként meg lehet azt kellene, hogy amíg ezen az áron elérhető, berendelem és maximum eladom Hardveraprón…
#2
Zso
válasza erre:
tegnap
Szerintem már Genius előtt leamortizálták a termékhez kötött ingyen szállítást, akkor is csak az értékhez kötött létezett már többnyire. Most meg azt kötötték Geniushoz. Genius próbaidőszakot érdemes aktiválni.
🙏 1
tegnap
Tudja valaki, hogy eMag-nál most már fixen Genius-hoz van kötve az ingyen szállítás vagy találkozni elvétve olyannal is még, hogy anélkül is van rá lehetőség?
Sosem fogok Genius-t fizetni, mert évente 1-2 alkalommal veszek csak eMag-ról. 
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!