Chi Love Poo Puppy- Interaktív játék kutya

Chi Love Poo Puppy- Interaktív játék kutya

9 490 Ft 13 990 Ft-32%
Auchan
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Kakilós kutya szuper áron, jeeeeeeeeee! Leírástól behalsz: "Ha nem kezeljük tabuként a kutyakakit, a gyerekek boldogan tanulják majd meg, hogyan kell felszedni a kutyus után.". Ki gondolta volna, hogy a boldog gyerekkorra visszagondolva egy generációnak talán a kutya kakilása fog először beugrani?! :D

A Chi Chi Love kakiló kölyökkutya a gyerekek kedvence lehet, hiszen úgy kell róla gondoskodni, akár egy valódi kiskutyusról! Az éhes kis csivavát meg kell etetni, majd kezdődhet a séta. Merev póráza és lábai közé rejtett kereke segítségével nagyszerűen bejárható vele a lakás. A séta során a kiskutya egy másik szükségletével is foglalkozni kell, ne felejtsük el összeszedni az apró kutyakakit. Az emésztés az élet velejárója, és mivel a gyerekek is rendszeresen szembesülnek vele, foglalkoztathatja őket a téma. Ha nem kezeljük tabuként a kutyakakit, a gyerekek boldogan tanulják majd meg, hogyan kell felszedni a kutyus után. A játék remek lehet kiskutyára vágyó gyerekek számára, mert megtanítja őket felelősségteljesen viselkedni és gondoskodni kis kedvencükről.

Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!