Crivit Állópumpa

Crivit Állópumpa

Csak üzletben elérhető
4 999 Ft
Lidl
Kert és barkácsolás
5
Irány az akció

Nem olcsó, de valami hasonlónk van és el sem tudnám nélküle képzelni az életet. A régi egyszerű cső pumpa helyett minden házhoz kell egy hasonló szerintem. Az ára nem rossz, hasonló kaliberek nem olcsóbbak máshol sem, csak még postaköltség is társul hozzá. Aldiban is lesz ilyen, pont ennyiért.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

Ránézésre forma-forma. A drágábbikkal azonos a fej (SKS Airworx 8.0). Ha csak egy fajta szeleppel ellátott biciklit kell fújni akkor a Riverside 500-nak kicsi feje van. Véleményem szerint nem éri meg a dupla árat, ráadásul szerintem erre is vonatkozik a 3 év gari, ha baj van telefonálsz és futárral küldik a csere pumpát. Lidl-öshöz meg jár a pabda/matrac pumpa fej is, igaz hogy a tartójából szörnyű ki és visszatenni, de ha nem lenne rajta tuti elhagytuk volna. Régen míg országútival jártam 2-3 hetente kellett pumpálni 6-7 bar közé, ment neki gond nélkül. Sőt fitnesz labdát is fújtam már fele vele akkor pár százszor fel-le kellett húzni :D

Ha tönkre menne biztos, hogy a Lidl/Aldi párost venném újra.

Szerk:

Most néztem meg jobban a képet, ezen már nem a dupla fej van, hanem olyan mint a Riverside 500-nak. Ehhez nem volt szerencsém, de ki kell próbálni, 30 napig úgyis vissza lehet vinni. A többi része ránézésre ugyan az mint a korábbi verziónak.

Utoljára módosítva: egy éve
válasza erre:
egy éve

A decathlonos jobb szerinted? Nekünk is kéne ilyesmi pumpa most.

válasza erre:
egy éve

Hasonló véleményen vagyok én is. Igaz vagy 6 évvel ezelőtt vettem, akkor még 3000 környékén volt. Az első rögtön széthullott, a második bírja azóta is. Pumpafej tényleg nagy nehéz rászorítani. Előnye, hogy nem kell cserélgetni, nekem van motor, hagyományos, és presta szelepes biciklim is. Országúti 6 bar-os nyomását is bírja. Egyedül a hagyományos szelepes biciklit nehéz vele felfújni, mindig vagy 3-4x kell újra felrakni, hogy menjen is bele levegő.

Egyszer kellett szétszedni és belül kikenni szilikonzsírral, mert nyikorgott azóta is jó. Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy fedett helyen, de szabadtéren volt tárolva.

Egyébként megvenném újra, egy ilyen stílusú pumpa a Decathlonba 8500 Ft, olcsóbban csak olyan van ahol meg kell fordítani egy betétet a szelepben, de az is 8000 Ft

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Hát nem pont ezt a fajtát ajnároztam, az tény, de nem hittem volna, hogy ilyen különbségek vannak köztük (Aldis is kb. ugyanúgy néz ki). Évek óta használunk egy hasonlót és az nagyon korrekt, teszi a dolgát. Gyerekbicót is fújtunk vele, nem emlékszem, hogy frusztrált volna, pedig szinte minden szokott 🫣. A labdatűt pedig már többször használtam előszeretettel és kutya baja. Ahh, de sajnálom, hogy neked ilyen tapasztalatod van vele, mert így félő, hogy más is csalódhat.

Mondjuk így egy negatívat bevághatnál rá, hogy figyelmeztetésként álljon ott. 😉

egy éve

Én nem venném meg újra. Ez első hibás volt cserélni kellett. A feje nagyon nagy. Gyerek biciklit felfújni elég probléma. Ráadásul az enyémnek a feje nagyon rá is tud szorulni. Alig lehet levenni. A labdatű konkrétan szétesett. Jó hogy van, de legközelebb mást veszek.

👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!