A sous-vide, vagyis vákuumban történő főzés az utóbbi évek egyik legnagyobb gasztronómiai szenzációja lett. A légmentesen lezárt műanyag tasakban alacsony hőmérsékletű vízfürdőben elkészített hús és zöldség megőrzi lédússágát és természetes ízét. Mostantól otthon is élvezheted a professzionális séfek módszerével készült finomságokat a német WMF márka sous-vide főzőedényével!
A Lono 04.1536.0011 főzőedény állítható hőmérsékletével és időzítőjével akár 72 órán át is pontos hőmérsékleten főzheted az ételeket. A hőmérséklet pontossága kulcsfontosságú a sous-vide modern technológiai elkészítéséhez. Ezért az edény LCD kijelzővel van ellátva, amelyen egyszerűen beállítható a 35 és 90 °C közötti hőmérséklet. Az edényben kétféleképpen főzhetsz – sous-vide vagy klasszikus módszerrel a 3 literes rozsdamentes belső edényben.
Tudtad, hogy... A sous-vide módszerrel elkészített zöldségek és gyümölcsök 20%-kal több vitamint és 40%-kal több ásványi anyagot tartalmaznak, mint a hagyományos főzéssel készültek?
Legfontosabb paraméterek- Professzionális elektromos főzőedény sous-vide ételek elkészítéséhez
- Egyenletes melegítés precízen hőmérsékletszabályozott vízfürdőben
- Két funkció: sous-vide főzés zacskókban + lassú főzés az edényben
- Csiszolt rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
- Korrózióálló és higiénikus anyag hosszú élettartammal
- LCD kijelző intuitív vezérléssel
- Állítható hőmérséklet (35 °C-tól 90 °C-ig)
- A víz állandó hőmérsékletének fenntartása keringető szivattyúval
- Lassú főzés időzítője akár 72 óráig
- Akár négy tasak felakasztására alkalmas kialakítás
- 6 literes víztartály
- 3 literes belső edény
- Könnyű kezelhetőség fogantyúkkal
Hozzászólások