Gém Klub Teknőscsúszda társasjáték (GIG34553)

Gém Klub Teknőscsúszda társasjáték (GIG34553)

5 499 Ft +1 599 Ft6 380 Ft-14%
JátékNet
Család és gyerekek
0
Irány az akció
Aranyos társas jó áron.
Termék/promóció leírása
A Teknőscsúszda egy aranyos ügyességi- és memóriajáték, amit akár már óvodáskorú gyerekek is játszhatnak. A nagy melegben a dzsungel állatai a tónál szeretnének felfrissülni. A teknős szokás szerint késik, de rettentően igyekszik, hogy időben odaérjen és megtalálja a barátait. Vajon ki találja meg elsőként az összes hűsölni vágyó állatot?

A játék során a játékosok felváltva csúsztatják le a teknőst a folyón, egyenesen a tóba. Minél közelebb kerül a teknős a a tó közepéhez, annál több állatos lapka fordítható fel. Ha a felfordítottak valamelyike megegyezik a játékostáblán szereplő következő állatka képével, a strandlabda lapkával egyet előre lehet lépni a táblán. A győztes az, aki mindhárom strandlabdájával beér a célba.

A játék remekül fejleszti a szem-kéz koordinációt, a memóriát és a logikát.

Átlagos játékidő: kb. 15 perc
Csomagolási méret: 27 x 27 x 5 cm
Nem árt tudni

JN-500-CART kuponnal 500 Ft-tal rövidíthetjük a végösszeget, a JN-INGY-CART kuponnal pedig ingyen szállítást kaphatunk 10 ezer Ft felett. Sajnos az élvezetek nem halmozhatók; csak az egyiket használhatjuk egy rendelés során.

2-4
játékos
15
perc
5
kortól
Összesített 10 399

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!