Gemklub Gépregény társasjáték (GKASM34590)

Gemklub Gépregény társasjáték (GKASM34590)

9 899 Ft +1 200 Ft12 490 Ft-21%
formi.hu
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Váratlan helyről bukkant fel ez jó ár. BGG: boardgamegeek.com.

Négy lelkes, de összezavart háztartási robot kódorog a házban, és egy kis segítség nélkül sose fogják elvégezni a nekik szentelt munkát: a takarító Tita már napok óta sikertelenül harcol a porcicák (vagyis nyuszik) ellen, a kertre vigyázó Zümi nyolcasokat rajzol a levegőben, Balkéz konyhája káoszba süllyedt és Blöki (jó robotkutya módján) mindenhova furcsa lyukakat ás!
A Gépregény társasjáték fő kihívását kis főhőseink irányítása teremti meg, hiszen minden kalandban csak egy robot vezetésére lesz lehetőségünk, őt viszont annyian kell koordináljuk, ahányan éppen vagyunk. Itt derül ki igazán, mennyire vagyunk képesek együttműködni a siker érdekében.
A Gépregény társasjáték úgy lett megalkotva, hogy a család minden tagja számára kellemes kikapcsolódást nyújtson. Aranyos és bolondos annyira, hogy a kicsik csillogó szemekkel üljenek le mellé, de egyben elgondolkodtató, így tartogat a felnőttek számára is kellő kihívást.

  • Játékosok száma: 2-4 fő

  • Játékidő: 15-30 perc

  • A játékot 8 éves kortól ajánljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!