Huawei FreeBuds SE 2 Fülhallgató (fehér)

Huawei FreeBuds SE 2 Fülhallgató (fehér)

9 890 Ft 14 390 Ft-31%
eMAG
Műszaki cikkek
6
Irány az akció
Nem értek hozzá, de jó értékelésekkel rendelkező, jóáras füles.
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
tegnapelőtt
Hát aki hozzánk szokott járni futár csaj (szerencsétlen kb. egyedül lehet, mert mindig ő jön), mondott valami olyasmit, hogy máshogy van pl. a nemzeti ünnepek miatti szabadságolás, mert az anyacéggel van szerződésben. De lehet már rosszul emlékszem.
Régen én se rendeltem mondjuk eMAGról, amíg volt eDigital. Aztán ugye ez megoldódott... :D
Amúgy meg tényleg úgyis minden Kínában készül, kivéve a kínai hamisítvány, az gondolom Taiwanon.
👍 1
#5
Zso
válasza erre:
tegnapelőtt
Román, cseh, szlovák, stb. egyre megy nálam. Fogyasztóvédelem már egészen más utakon megy (bár az se biztos, hogy ez hátrány :D), garancia megint izgalmasabb (szállítási költséget pl. ki állja, stb.). Sőt még ezzel sincs gond feltétlen, ha tisztában van vele az ember, de eMAG partnerről semmit sem tudhatsz meg. A jótállás, elállás szerintem kopipaszta mindenhol, az ÁSZF/adatvédelmi teljes hiánya pedig felháborító. Ennyi erővel akkor már inkább Ali vagy Temu. Mondjuk lehet a végén onnan rendelsz, mert tele van már kínai partnerekkel is az eMAG :D. Vagy eMU? :)

eMAG lassan minden magyarországi fizikai jelenlétét is leépíti, és egy az egy egyben román cég
Ez szerintem nem igaz, de felfogás kérdése ez is valószínűleg - vagy az én korlátozott tudásomé :). Amíg én az eMAG Magyarország Kft. -vel üzletelek addig egész más kategóriába sorolandó számomra mint egy külfödi székhelyű cég esetében. Aztán persze lehet, hogy csak én ringatom magam illúziókba.

Azért hozzáteszem azt is gyorsan, hogy az eMAG mostani szintje (vagy az 1-2 évvel ezelőtti) meg sem közelíti azt az indulás után hosszú évekig tartó szintet (amikor tudtommal román tulajai voltak még a cégnek).
válasza erre:
tegnapelőtt
De azt azért tegyük hozzá, hogy az eMAG lassan minden magyarországi fizikai jelenlétét is leépíti, és egy az egy egyben román cég. Nyilván nagyon sok (és gondolom egyre több) román forgalmazó lesz.
Az, hogy román, nem jelenti egyből, hogy rossz. Ugyanúgy, mint a kínai (lásd eMag vs. Ali, Banggood, Geekbuying stb).
Mellesleg, ha lehet hinni a leírásnak meg a Guglinak, ez valami francia (székhelyű) cég. Kínai tulajjal. :)
válasza erre:
tegnapelőtt
Igen, én is csináltam egy gyors google keresést a cégre de sok értelmezhetőt nem hozott ki. 
Akkor így tőlem dislike-t kap maga az ajánlat, de a termék egyébként vezetéknélküli füles csoportban az egyik ajánlott típus, illetve scarbir.com oldalon is a top5-ben van mint airpods alternatíva androidhoz.
👍 1
#2
Zso
válasza erre:
tegnapelőtt
Hát igen, ezért is nagyon gáz az eMAG partner ajánlat mert az eMAGnak semmi köze az egészhez, azon kívül, hogy rajta keresztül zajlik le a dolog. Utána intézheted egyedül a dolgaid egy román céggel.

Meg aztán ez a vesszőparipám:
Megrendelésének rögzítésével továbbá a EARTH RADIUS SARL SARL által az emag.hu oldalon meghirdetett termékekhez kapcsolódó bármely, a weboldalon végzett tevékenységgel elfogadja a EARTH RADIUS SARL SARL általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.
Ja, hogy sehol sincs linkelve, sehol se találod meg?! Így jártál! 😡
tegnapelőtt
Régóta nézegetem ezt a fülest, így egész jó áron van a hazai piacot nézve.
A belinkelt ajánlatnál a forgalmazóhoz a Radius Trade nevű céget írja. A garancia ilyenkor hozzájuk szól ? Ha igen akkor inkább kihagyom.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!