Imádnivaló Unikornis hátizsák - Hópihe

Imádnivaló Unikornis hátizsák - Hópihe

4 199 Ft
JátékNet
Család és gyerekek
0
Irány az akció
Saját ÁK oldala nincs, de tényleg 7 ezer Ft körül mutatja az árát több boltban is az ÁK.

Imádnivaló Unikornis hátizsák - Panna
Termék/promóció leírása
Legyen szó kirándulásról vagy oviba menetelről, a gyerekeknek szükségük van egy egyedi hátizsákra, amit mindenképpen megismernek, és amiben elrejthetik apró kincseiket. Az imádnivaló unikornisok hátizsák tökéletes erre a célra, ráadásul van benne egy csavar is: befelé fordítva aranyos egyszarvú állatka, kifordítva pedig hátizsákként funkcionál. A kislányok így eldönthetik, hogy éppen melyik formába szeretnék belepakolni alvós pajtásukat és nélkülözhetetlen játékaikat.
Nem árt tudni

JN-500-CART kuponnal 500 Ft-tal rövidíthetjük a végösszeget, a JN-INGY-CART kuponnal pedig ingyen szállítást kaphatunk 10 ezer Ft felett. Sajnos az élvezetek nem halmozhatók; csak az egyiket használhatjuk egy rendelés során.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!