Jurassic park T-Rex

Jurassic park T-Rex

20 000 Ft +1 190 Ft23 990 Ft-17%
Auchan
Család és gyerekek
0
Irány az akció
Jó áron kapható.
Termék/promóció leírása
Gondoltad volna, hogy már 30 éve bukkantak fel meg kedvenc őshüllőink a Jurassic Parkban? A Jurassic Park T-Rex fenevad visszarepít az őslények világába, hogy a gyerekek újraélhessék kedvenc történeteiket vagy újakat találhassanak ki. A bestia puha bőre és mintázata az eredetit idézi, így még könnyebben újraélhetik a Jurassic Park fantasztikus varázsát. A T-Rex gombnyomásra félelmetes hangot ad és támadó mozdulatot végez. Rémisztő álkapcsával egyben képes lenyelni a kisebb dinókat, amiket később a hasából lehet kiszabadítani. További Jurassic Park készletekkel a gyerekek még izgalmasabb történeteket játszhatnak el. A készletek külön kaphatók, elérhetőségük változhat. A színek és díszítések eltérhetnek. 4 éves kortól ajánljuk.
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!