Kéktársas Kard És Korona 3. Kiadás

Kéktársas Kard És Korona 3. Kiadás

9 990 Ft 16 990 Ft-41%
eMAG
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Erős a gyanúm, hogy nem jó társas (18687. hely a BGG-n ezt sugallja) boardgamegeek.com, de legalább olcsó. Egyébként is, mit ért a BGG a magyar történelemhez, nem?! :D Reflexshopon jókat írnak róla egyébként.

1301-ben a Magyar Királyság több részre szakad, így hát küzdelem folyik Magyarország királyának címéért. A harc komoly, hiszen a kiskirályok egymással versengve próbálnak meg hatalomra jutni és megszerezni a magyar koronát. A játékosok seregeiket bevetve ostromolhatnak várakat, szerezhetnek tisztségeket, vagy igázhatják le ellenlábasaikat, míg nem a legjobb felülhet a jól megérdemelt trónra. A 6 kiskirály stratégiáján áll vagy bukik sorsuk. A nyertes az, aki legalább 3 országrészt egységesít; vagy aki az országbíró, a tárnokmester és a nádor tisztségeket megszerzi; esetleg aki a legtöbb földdel, kinccsel, sereggel rendelkezik az évtized leteltekor.  

A játék tartalma: 2x5 egyedi dobókocka, 6 egyedi figura, 6 hadúrjelölő, 54 épületjelölő, 6 karakterlap, 91 pénzjelölő, 22 eseménykártya, 700+ seregjelölő, 3 tisztségviselő-jelölő.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!