Kring Banquette Összecsukható asztal, Fém/Műanyag, 180x75x72cm, Fehér

Kring Banquette Összecsukható asztal, Fém/Műanyag, 180x75x72cm, Fehér

14 990 Ft +1 390 Ft21 990 Ft-32%
eMAG
Kert és barkácsolás
7
Irány az akció
Múltkor is volt már ez, akkor barnában és kicsit olcsóbban. Nagyon jó alkalmi asztal bulikhoz, akár pakolni, akár enni.
Nem árt tudni
Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
12 napja
Mi pár hete használtuk először, nagyon meg vagyok vele elégedve, a kialakításához képest "masszív", van tartása. Egyedül a két kis imbuszkulcs alakú vasdarabbal + vájattal megoldott hosszirányú rögzítéstől félek, ami az összecsukódást akadályozza meg, de igazából nyitott állapotban úgyis lefelé nyomódik, szóval remélem nem lesz gond.
Összecsukva meg szinte bárhol elfér.
👍 1
válasza erre:
12 napja
Én barnát vettem multkor, de napsütésben csak terítővel ajánlott használni, mert hamar deformàlódik, persze visszaáll, de akkor se tesz jõt neki.😀
👍 1
#5
Zso
válasza erre:
12 napja
Pár éve amikor indult az oldal és jó ideig szinte csak magamnak osztogattam akciókat rajta, akkor összetettem volna a két kezem, ha olyan fordul elő, hogy egy akciót amit valaki más küldött be még valaki meg akarjon osztani. (Nem csoda, hiszen annak is nagyon örültem, ha bárki rajtam kívül osztott.)

Emlékszem, amikor indulásnál beszéltem barátokkal az ötletemről, akkor mindenki azt kérdezte: "Jó, de miért osztana meg itt rajtad kívül bárki is bármit?" Piromkodva válaszoltam, hogy "a közösségért", mire csak legyintettek, hogy "persze". :)

Bocs, az OFFért, de ez kikívánkozott.
❤️ 3
12 napja
👍 2
12 napja
épp imént akartam beküldeni, a múltkori 13000Ftosról lemaradtam, de ez szerintem ennyiért is bajnok.
jó lenne a hozzá való 2 pad is de 32k, azzal még várok :)
válasza erre:
12 napja
Köszi a tippet! A terítő mellé akkor terítő lefogató akció is kell, ha szabad ég alatt van. :D
#1
Anonymous
12 napja
A fehérhez ha valaki talál akciós terítőt, azt is tegye hozzá, idővel kelleni fog. Alkalmi jellegű használatra jó, egész szezonra kinyitva kint hagyni nem ajánlom. (sárgul, deformálódik)
👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!