LEGO® City Rendőrségi rabszállító (60276)

LEGO® City Rendőrségi rabszállító (60276)

6 490 Ft 11 790 Ft-45%
Euronics
Család és gyerekek
1
Irány az akció

Jó ár. Kivezetett lego.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#1
Zso
egy éve

A megosztást köszi, de azért az áthúzott ár magyarázatra szorul. A LEGOk amikor kifutnak, akkor a magyar boltok IRREÁLISAN magas árakkal kezdenek el dolgozni. Valójában ez az ár drágább mint amikor kapható volt mindenhol. Ezeket bricklinkről érdemes beszerezni, ahol ebből pl. most is van egy Magyarországon 5,500 Ft-ért. Persze postaköltséggel már nem biztos, hogy jobb ajánlat lesz, meg ugye egy van csak belőle, de a reális ára inkább ez másodkézből is, mint az az arcpirító 12 ezer Ft.

De ... az oldal alapból úgy működik, hogy más boltok áraival hasonlítjuk össze az árakat, így joggal van ott, sőt. Ezért is van ott viszont az Árukereső link, hogy mindenki egy kattintásra legyen a részletesebb infóktól.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!