LEGOk 40% kedvezménnyel

LEGOk 40% kedvezménnyel

Csak üzletben elérhető
Auchan
Család és gyerekek
2
Irány az akció

A listában szereplő LEGOk brutál jó árakon vannak most az Auchan üzletekben. Annyit fontos tudni, hogy nem minden üzletben vannnak, de a termékre kattintva meg tudjátok nézni, hogy nagy valószínűséggel van -e a hozzátok elérhetőben.

Csak pár példa:

  • LEGO Friends Lakóhajó a csatornán 41702 - 13 ezer Ft (valaha mért legolcsóbb ára 18 ezer Ft)

  • LEGO Speed Champions Toyota GR Supra (76901) - 4500 Ft (legolcsóbb: 5500 Ft)

  • LEGO Jurassic World T-Rex dinoszaurusz őskövület kiállítás (76940) - 6000 Ft (legolcsóbb: 8400 Ft)

Nálunk Szegeden volt egy rész külön, ahol nagyon leakciózott cuccok voltak, de a LEGO részlegen is voltak még ajánlatok, úgyhogy nézzetek rá azokra is! :)

Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Nem, online elfogyott vagy nem is volt. Boltban is ennyi az áruk. Nagyon komoly akció.

2 éve

Csak online ennyi?

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!