Mattel Barbie Deluxe Emeletes ágy/iroda szett babával (FXG52)

Mattel Barbie Deluxe Emeletes ágy/iroda szett babával (FXG52)

6 510 Ft +1 490 Ft9 980 Ft-35%
bestmarkt
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Árdiagramra pillantva úgy tűnik, hogy rég volt ilyen jó áron. Igaz, hogy elég kevés játékboltot listáz.

  • A Barbie® baba Loft ágy/iroda szett egy valódi szobát modellez 

  • A szett kétféleképpen működik, mint egy iroda - fordítsa fel az emeletes ágy alsó ágyát egy íróasztal létrehozásához. Vagy meghosszabbíthatja a felső emeletet egy teljes méretű ágy és édesebb álmok létrehozásához!

  • Segíts Barbie® babának, hogy üljön székre, és használja a rózsaszín lámpát és a táblagépet a munkához, vagy színes ágyneművel takarja le az éjszakai pihenéshez!

  • A Barbie® babája nagyon csinos ebben a rózsaszín és fehér csíkos felsőben és farmer szoknyában, a fehér cipők kiegészítik a sokoldalú ruhát.

  • Válassza a változatosságot a Barbie® baba világában, összegyűjtve az összes mesés bútorát és játékát (mindegyik külön megvásárolható, a rendelkezésre állás függvényében).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!