Max. 3 év Xbox Game Pass Ultimate, lejárt vagy új előfizetésre (VPN szükséges)

Max. 3 év Xbox Game Pass Ultimate, lejárt vagy új előfizetésre (VPN szükséges)

40 000 Ft
eneba
Gaming
12
Irány az akció

Egy kis trükkel max. 3 évnyi Xbox Game Pass Ultimatet húzhatunk be 40 ezer Ft alatt (egyébként egy hónap 4190 Ft). Hardveraprón is próbálkozhattok, de így akár magatok is lezongorázhatjátok a műveletet. Nem veszélytelen, mert a kulcsok csak Törökországban aktiválhatóak, így probléma esetén nincs nagyon kihez fordulni, ráadásul az Eneba masszívan szürkezóna. Fontos, hogy aktív előfizetéssel nem rendelkezhetsz! Szóóóóóóval csak saját felelősségre és olvasd el végig a leírást mielőtt belevágnál!

  1. Vegyél az IRÁNY AZ AKCIÓ gombon keresztül max. 3 db 1 évre szóló török XBox Gold kulcsot (30 € alatt adják). A checkoutnál még rájön jó pár € -nyi díj. (kb. 38 ezer Ft lesz a vége)

  2. Lépj be a böngészőbe a Microsoft fiókodra.

  3. Rakd fel pl. a Windscribe kiegészítőt Chrome alá és állítsd be Törökországra (vagy bármilyen más VPNt)

  4. Miután VPNre beléptél benyomhatod magadnak a kulcsokat az alábbi oldalon: account.microsoft.com sorban egymás után.

  5. VPNt kilőheted, le is törölheted akár.

  6. 3 évnyi XBox Gold előfizetéssel fogsz ezek után rendelkezni, viszont ebből Ultimate-t kell csinálnunk. Ezt egy Ultimate előfizetéssel fogjuk tudni megtenni. Legegyszerűbb a Microsoft oldalán a 300 Ft -os lehetőség (de ezzel csak egyszer élhetünk). Másik opció, hogy eBayről vásárolsz egy hónapnyi Ultimate kódot (pl. itt) vagy Enaba -ról, szóval bárhonnan csak az a lényeg, hogy ne trial legyen, azaz már meglévő előfizetésre rá lehessen tolni.

  7. Ezt is beaktiválod (már nem kell hozzá VPN), amikor megkérdezi, hogy megfelel -e neked, hogy 36 hó Gold -ot 36 hó Ultimate -re varázsol.

Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor az előfizu jövőre drágább lesz, úgyhogy lehet érdemes behúzni annak aki töpreng rajta.

Mit érdemes még tudni?

  • A Gold => Ultimate 1:1 konverzió veszélytelen, a szürkezóna a VPNes kulcsaktiválásnál kezdődik.

  • Azért muszáj hogy új fiókkal, vagy lejárttal csináld, mert max. 3 évnyi Goldot lehet beaktiválni egyszerre. Ha van már mondjuk Ultimate előfizetésed és ráaktiválsz egy évnyi goldot, akkor abból csak pár hónapnyi Ultimate lesz. Viszont a Goldból Ultimate 1:1 arányban számolódik át (jelenleg).

  • Eneba egy eBayszerű hely, ahol boldog boldogtalan árulja a portékáját. Sűrűn változnak az árak, de mostanában 35-40 ezer Ft körül lehet megúszni a dolgot.

  • Néha még kupont is találni az Enebára, én most nem leltem működőt, de ha lenne még spórolhatnánk vele pár ezer Ft-ot.

  • Akár 1 vagy 2 évnyi előfizetést is vehetsz, majd Ultimate -é konvertálhatod. Azt kell észben tartanod, hogy addig nem tudod ezt újra eljátszani, amíg az le nem jár, hiszen utána már csak töredékét fogja jelenteni a Gold előfizetés amikor beaktiválod az Ultimate -edre.

  • Még egyszer mondom, hogy nagyon szürkezóna a sztori, csak akkor vágj bele, ha a rizikót így is vállalod. Az Enebán adhatnak akár használt kulcsot, amit aztán supporttal kell leboxolnod. Az is lehet, hogy a beváltásnál valami gikszer lesz (néha szokott lenni pl. az első kód beváltása után, akkor azt mondják érdemes várni 24 órát, mert az alatt megoldódik magától) és akkor valószínűleg hoppon maradsz. A Microsoft is csúnyán nézhet rád, úgyhogy csak bátraknak, az anyukámat meg hagyjuk ki az ügyből, ha valami rosszul sül el! :D

  • Ultimate előfizetéssel Xboxon, PCn és Cloudban is játszhatsz.

Más alternatív megoldások is vannak persze. 1 havi, ún. trial előfizukat lehet 7-800 Ft körül venni eBayen. Azért trial, mert meglévő elifzetésre nem lehet rátenni, meg kell várni, hogy lejárjon. Ha ez megtörtént, akkor újra beaktiválhatsz egy másik kódot. Úgy összességében olcsóbb, ha kihagysz pár hónapot, akkor még inkább. Ezzel így viszont 3 évig valószínűleg nem lesz gond.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#12
Zso
10 hónapja

Sajnos már nem 1:1 -ben konvertálják a Goldot Ultimatere, hanem 3:2 arányban, azaz 3 év Goldból csak 2 év ultimate lesz.

Ahogy nézem ez jelenleg a legolcsóbb mód Game Passra, de nagyon nem egyszerű: ozbargain.com.au

Utoljára módosítva: 10 hónapja
👍 1
#11
Zso
egy éve

Az akció még él, de már nem pontosan így, ráadásul a Ft erősödése miatt olcsóbb is lett ezért lezárom.

válasza erre:
egy éve

2014-es bejegyzés, ez erősen változott azóta (akkor még ment minden gamepass letöltés offline módban is).

Most kiírja ha a másik fél játszik és akkor nem indul semmi, de lehet a home valóban nem jól van beállítva.

#9
Zso
válasza erre:
egy éve

Nagyon sokat kerestem jobb ajánlatot, sehol sem találtam. Sokat is romlott a Ft (bár ennyit nem), meg akkor még nagyon kellett promózni a szolgáltatást.

Kis szerencsével (kuponnal, jó eladóval) szerintem még lehet fogni rajta pár ezer Ft-ot, de ennyi a max. Ha jövőre jön az áremelés, lehet még rosszabbak lesznek a kondíciók, fene tudja.

válasza erre:
egy éve

Nem, a 2 user egyszerre is tud ha megfelelően van beallitva: home

Utoljára módosítva: egy éve
egy éve

Nekem ilyen módszerrel aktivált 3 éves gpu fog novemberben lejarni, anno 24bol kijott uugy VPNs aktivalassal

válasza erre:
egy éve

A Homing-al nekem csak egyszerre 1 user tud bármelyik gamepass-os játékkal játszani, mi a trükk, hogy ketten is lehessen?

#5
Zso
egy éve

Köszi szépen Ádám!

Tényleg lehet, hogy kicsit jobban szétválaszthattam volna a két dolgot. Majd ha nem feledem, akkor futok vele még egy kört a napokban és átírom egy picit a posztot.

Homing nekem új, de én csak PCn tolom, illetve inkább a lányaim. Storeba én vagyok bejelentkezve, a Game Pass appba ők és így egyszerre játszanak Dreamlight Valleyt pl.. Félek viszont, hogy a jövőre debütáló Family csomag majd megszünteti ezt a lehetőséget 🙄.

Rewards is jó lehet, ha van időd rá. Akkor viszont már nem az általam említett megoldás a nyerő, hanem a havonta 1000 Ft alatti, amit ha lejár megújítasz egy kulccsal.

Örülök, hogy gyűlik az infó, így aki ide téved tud válogatni a sok alternatíva között! 🙏

egy éve

Hogy konstruktívabb is legyek, még van pár trükk, amivel olcsósítani lehet az Xboxot:

  1. Az első hónap egy új accounttal mindig fixen 300ft. Lehet havonta újat csinálni, és Homing-gal a fő accountodra megosztani. Ennél nincs olcsóbb, de macerás.

  2. Homing-gal 2 user tud egyszerre az egyik accounton megvásárolt játékkal játszani. Haverral össze lehet állni, és a költségeket felezni.

  3. Microsoft Rewards-al (ami már itthon is elérhető) lehet havi kb. 2000-3000ft-nyi Microsoft kreditet összegrindolni. Itthon sajnos még csak Alza meg H und M utalványra lehet beváltani, de az XBox kredit "coming soon".

Utoljára módosítva: egy éve
válasza erre:
egy éve

Arra gondoltam, hogy az akció azon részéhez, aminél 3 év Gold + 1 hónap Gamepass áráért kapsz 3 év Gamepasst semmi trükközés, VPN, szürkeség nem kell. A kedvezmény patyolattiszta, és hivatalosan is támogatott. Így kb 60 ezret fizetsz a 3 évnyi hivatalos Gamepass ár helyett, ami amúgy a 4200ft-os havidíjjal kb 150 ezer forint lenne. eurogamer.net

Ezen tovább lehet faragni VPN-el és trükközéssel 60 ezerről 40 ezerre, de az már szürkezóna, van benne egy kis rizikó is, szóval szerintem jobb ötlet lett volna a kettőt szétválasztani. Ha valakinek ez nem pálya, az is spórol kb 60%-ot az egyszerű Gamepass árhoz képest.

Utoljára módosítva: egy éve
#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Bizony nem új. Az oldalt viszont csak tavaly márciusban indítottam, szóval amikor te először használtad a trükköt, akkor még nem tudtam megosztani. 😊 Egy újszülöttnek meg tudod minden új. Az aki még nem tud róla, annak jól jöhet.

Nem láttam olyan magyar éves előfizetést, ami megúszható ennyiből (így évi 13k körül úszható meg az ultimate). Ha tudsz ilyet, akkor kérlek dobd be a linkjét, mert szerintem sokakat érdekelne. Ahogy írtam is, hardeveraprón láttam hasonló árakat, de ott is himi-humi van, mert át kell adnod a fiók adatait hozzá, meg hasonlók.

A szürkezóna a török kulcs vásárlásnál és aktiválásnál kezdődik, ami több mint 20 ezer Fttal jobb mint a magyar legális opciók. Ahogy néztem 21k körül lehet venni a 12 hónapos goldot, ami 3 évre 63k, szóval ezzel a módszerrel 3 évet kapsz 2 helyett.

Nem vagyok szakértő, tényleg bármilyen hasznos infót szívesen veszek és bővítem vele a leírást, csak kérlek segíts, hogy pontosan hol kell olcsón magyar előfizetést vásárolni. Köszi! 🙏

Utoljára módosítva: egy éve
egy éve

Ez olyan régi, hogy nekem egy így vásárolt 3 éves GPU-m már le is járt.

Nem szürke a dolog, a Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy a meglévő olcsó Gold előfizetést 1:1-ben váltják át GPU-ra, amint veszel min 1 hónap GPU-t.

Nem érdemes VPN-el szórakozni, magyar accountra vegyél legitim módon magyar 12 hónapos Gold-ot, és aztán fizess elő a GPU-ra.

Utoljára módosítva: egy éve
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!