Megéri visszatérni - 2/15 ezer Ft-os kupon szerezhető (biz. kategóriákra) akár 90 Ft-ért

Megéri visszatérni - 2/15 ezer Ft-os kupon szerezhető (biz. kategóriákra) akár 90 Ft-ért

eMAG
Szolgáltatás
6
Irány az akció

Lassan vége az akciónak és valószínűleg mindenki ismeri is már. Vásárolj műszaki vagy barkács terméket, és 2 ezer Ft -os utalványt adnak, amit felhasználhatsz valamilyen más (megadott) kategória termékeire 15 ezer Ft felett. De azt tudtátok, hogy 90 Ft -ért is szerezhető ilyen kupon, ha vesztek egy szilikon tokot: emag.hu ? Vagy ha 190 Ft -ért egy fúrószárat: emag.hu ?

Szerk: Sőt, egyébként úgy tűnik, hogy más boltoktól rendelve is kapunk kupont az eMAGtól.

Arra azért számítsatok, hogy a kupon nem érkezik meg egyből, csak valamikor akörül amikor feladják a szajrét.

Kicsit olyan ez mint a szakállas vicc, nem?! ....

Az állatok az erdőben elhatározzák, hogy viccmondó versenyt rendeznek. Megállapodnak, hogy akinek a viccén akár csak egyvalaki nem nevet, azt megeszik. Nyuszika elmondja a viccét. Mindenki nevet, csak a medve nem. Nincs mit tenni, meg kell enni a nyuszikát. Ezután a róka mondja el a viccét. Senki sem nevet rajta, csak a medve.
- Te meg min röhögsz? - kérdezik a medvétől.
- Hát a nyuszika viccén.

Na mind1, azért hátha az újdonság varázsával hat másnak is :D.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#6
Zso
válasza erre:
2 éve

Lehet ahhoz is köze van mikor érkezik a kupon, hogy eMAG küldi -e. Most rendeltem pár apróságot 3rd party bolttól és meglepődtem, hogy azokra is jár a kupon (azért most rendeltem, mert félő, hogy novembertől már fizetni kell az easyboxért a partnereknél).

2 éve

Nagyon jó, csak sokszor késik a kupon, több napja átvettem egy rendelést és még nem kaptam meg... Vagy 3 kuponnal lógnak.

Utoljára módosítva: 2 éve
#4
Zso
válasza erre:
2 éve

Nekem akkor küldték, amikor feladták. Meg is lepődtem, mert nem tudtam, hogy kuponos cuccot rendeltem.

Utoljára módosítva: 2 éve
2 éve

Nem tudom hogy mikor küldik, de nekem alig küldtek, pedig volt jó pár rendelésem barkács témában.

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Ja, egyrészt annyira triviális, hogy már fáj. Másrészt: engem nem visz rá a lélek, hogy rendeljek valami olyasmit, amire nincs szükségem, hogy majd kapjak érte kupont amit fel tudok majd használni. Ettől függetlenül látom benne a rációt, csak valahogy mégis azt mondja a fejemben valami, hogy "NE TEDD!". :)

Aki azt gondolná, hogy erkölcsileg inkorrekt és ez egy exploit, annak azt mondom, hogy könnyen ki tudták volna zárni ezt, ha minimum összeg felett adnak kupont, de valamiért nem tették. Valószínűleg ez így még mindig egy viszonylag olcsó eszköz arra, hogy vásárlásra ösztönözzenek, ráadásul elkölteni is csak 15 ezer Ft felett lehet, ami azért viszonylag magas összeg.

2 éve

király!

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!