OEM Univerzális konnektor adapter, UK/US/AU to EU, 220V, 10A

OEM Univerzális konnektor adapter, UK/US/AU to EU, 220V, 10A

290 Ft
eMAG
Háztartás
2
Irány az akció

Ennyiért nem rossz.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Köszi szépen a figyelmeztetést!

Az a baj, hogy nem lehet így vakon kijelenteni, hogy ez egy rossz fajta lenne, mert az ára bár alacsony, most kiszórt több terméket is 290 Ft-ért az eMAG, amik amúgy jóval drágábbak lettek volna (90+% kedvezmény) /sajnos a többit későn vettem észre/. Ez is sanszos, hogy egy közülük. Én is találtam cikket, amiben óva intenek az olcsó kínai átalakítóktól, de ott van $2.5-os ajánlott alternatíva is, szóval biztosan nem mindre húzható rá ugyanaz.

Én rendeltem, megnézem majd ha tudom, hogy mennyire gagyi kategória (földelés hiánya, stb.).

A fenti irományom azonban nem azért született, hogy elbagatellizálja amit írtál! Nagyon hasznos, szerintem is jobb felni mint megijedni, még egyszer köszi érte! 🙏

2 éve

Nem ajánlott, sőt "villanyászati" fórumokon óva intenek a használatától!
Amíg rendszeresen rendeltem kínából, minden egyes kínai dugaljú termékhez mellékeltek egy ilyen adaptert grátiszba. Az értéke NULLA, méginkább veszélyes. Kérek mindenkit, hogy ne vegyen, ne használjon ilyet. Köszönöm.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!