Playmonster spirográf 3D rajzoló szett

Playmonster spirográf 3D rajzoló szett

1 800 Ft
Auchan
Család és gyerekek
0
Irány az akció
Jó árnak tűnik, máshol 5 ezer Ft felett láttam.
Termék/promóció leírása
A spirográf rajzolókészletek már ismerősek lehetnek annak aki szereti a különleges alkotásokat, azonban ez a szett új dimenziókat nyithat meg mindenki előtt. A gyerekek lenyűgöző spirograf rajzokat készíthetnek, amelyek úgy tűnnek, mintha leugranának a lapról, és ehhez nem is kell más, mint ez a remek Spirograph 3D rajzoló szett! Végtelen dimenziós mintákat lehet készíteni a speciális tervezőpárnáknak, a kék és piros színű tollaknak, valamint a két 3D-s szemüvegnek köszönhetően! A Spirograph 3D a klasszikus módja a lenyűgöző 3D-s minták készítésének! Tartalma: 9 spirograf darab, 5g gyurma, 2 3D szemüveg, 3 finom vonalú toll, 2 matrica lap, 2 papírpárna, 10 rajzlapútmutató.
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!