Reflexshop Mr. Jack társasjáték - Új, magyar kiadás (700151)

Reflexshop Mr. Jack társasjáték - Új, magyar kiadás (700151)

5 999 Ft +1 599 Ft7 817 Ft-23%
JátékNet
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Jó áron kapható.

Termék/promóció leírása

London sötétségbe burkolt, ködös utcáin és sikátoraiban egy Hasfelmetsző Jack néven elhíresült bűnöző mozgolódik az árnyak között. A legkülönlegesebb nyomozók gyűltek most össze, hogy elkapják a gazfickót, mielőtt újra sötétségbe öltöztetné magát, és megszökne. Vajon sikerül leleplezni London történetének legrettegettebb sorozatgyilkosát, vagy a gazfickó meglóg a detektívek elől?

A méltán közkedvelt, kétszemélyes, dedukciós Mr. Jack társasjátékban a játékosok a törvény mindkét oldalát megismerhetik. Ahogy a valóságban is, úgy ez a nyomozás sem lesz könnyű, ugyanis ezúttal Jack a karakterek között bújt meg, és egy nyomozó álcáját öltötte magára.

A játék 8 fordulón át tart, a nyomozásban 8, egyedi képességekkel rendelkező karakter vesz részt. A karakterek közül mindig 4 érhető el egyszerre, akiket a játékosok mozgathatnak a játéktáblán, és használhatják a képességeiket. Ha a 8. forduló végére nem derül ki Jack kiléte, vagy még előtte sikerül elszöknie, akkor a Jack bőrébe bújt játékos nyer, ellenkező esetben a nyomozógúnyát öltött játékos a nyertes.

A Mr. Jack társasjáték szabályai egyszerűek, így már akár 9-10 éves gyerekeknek is tartogat izgalmakat. Nyomozás, összefüggések keresése, stratégia... Vajon ki kerül majd ki győztesen az üldöző-üldözött párharcból?

Nem árt tudni

JN-500-CART kuponnal 500 Ft-tal rövidíthetjük a végösszeget, a JN-INGY-CART kuponnal pedig ingyen szállítást kaphatunk 10 ezer Ft felett. Sajnos az élvezetek nem halmozhatók; csak az egyiket használhatjuk egy rendelés során.

2-2
játékos
30
perc
9
kortól
Összesített 685
Stratégia 492

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!