Trefl Mistakos ügyességi játék (01472)

Trefl Mistakos ügyességi játék (01472)

1 970 Ft 3 390 Ft-42%
Aqua
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Remek áron, szuper kis játék. Bevallom őszintén, hogy rég nem vettük már elő, de néha azért szoktunk vele játszani. A marokkó vagy mikádóhoz hasonlít, esetleg a jengához, csak fordítva. Ott fel kell venni, vagy ki kell venni az építményből, itt pedig építeni kell székekből minél nagyobb halmot. Akinél eldől az kiesik. Mókás!

Harc a székekért! A legtöbb hasonló játék esetében egy nagy rakásból el kell vennünk darabokat, ám a Mistakos esetében ez fordítva működik. Itt az első játékos letesz egy széket a nála lévők közül, a következőnek pedig már úgy kell rátennie a sajátját, hogy az nem érhet az asztalhoz. A játékosok így követik egymást és igyekeznek úgy a kupacra helyezni a saját székünket, hogy ne borítsák fel az ágas-bogas tákolmányt. A játékot két változatban is lehet játszani, így nem kell attól tartanunk, hogy túl hamar unalmassá válna a dolog.

  • 24 db szék három különböző színben (8 kék, 8 zöld és 8 piros) 

  • Magyar nyelvű játékszabály

  • Játékosok száma: 1-3 fő

Nem árt tudni

Amikor nagyobb promóciójuk van, akkor első kattintásnál sokszor a főoldalra visz az Aqua. Ilyenkor zárjátok be a fület, majd kattintsatok újra az IRÁNY AZ AKCIÓ gombra, hogy a termék adatlapjához érjetek.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!