bf-backgroundbf-text
Zso
válasza erre:
6 órája
Pont #2 -es user tolt így kutyakaját, stb. ha jól rémlik. Nekem nincs időm ilyeneket követni, 2nd hand infó hát minden amit Vinteddel kapcsolatban tudok. Maradjunk annyiban, hogy nem sok jót hallottam :).
TasH
válasza erre:
7 órája
Nekem volt hirdetésem amit leszedtek mert élelmiszer (kv). Nem mertem újra feltenni a figyelmeztetés miatt.
Zso
válasza erre:
7 órája
Semmi értelme - amennyire én tudom. Egyrészt azt hallom mindenkitől, hogy a Vinted a tiltott cuccokat se szedi le, másrészt meg ha le is szedik, akkor visszateszi a user. Csak feleslegesen cseszne el vele időt aki nekiállna jelenteni. Én nem tanácsolnám senkinek.
TasH
válasza erre:
7 órája
Lehet jelenteni a Vinted-nek, hogy ismételt termék és leszedik a többit.

👍
1
👍
Zso
válasza erre:
8 órája
De ő csak 1-et ad el. Az ilyen labdába se rúghat itt. :) Ilyenből szerintem sok lesz/van.
Utoljára módosítva: 8 órája
👍
1
👍
vinted.hu 7000 forint😅😅
8 órája
AVE Caesar!

Zso
8 órája
11 db Vuch táska. És csak 3000 ezer Ft darabja!
Utoljára módosítva: 8 órája
👍
2
👍
Zso
8 órája
Ahol van fény, ott van sötétség is. Vannak akik élnek az akciókkal és vannak akik visszaélnek velük. Ismertek ilyeneket? 

Bár alkalmas lehet a topik ragelésre, de azért azt kérem maradjunk emberek.
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.