Allegro kuponoknál vége a linken keresztül oszthatóságnak
GSanyi
válasza erre:
15 napja

Csak a szállítási díjon spóroltam szerintük közel 300 ezret. Szerintem amúgy többet is mert pl. a betonkeverőt is 1690-es szállításra írták pedig az bőven több volt :D

👍
1
👍
válasza erre:
15 napja

Az remek,mert mostanában én is sok megrendelést adtam le,de előtte is bőven és mégis jöttek a kuponok.

Zso
válasza erre:
15 napja

GSanyi. Túl sokat vásárolt tőlük. 😄

15 napja

Sziasztok,

Van olyan,akinek hónapok óta nem küldenek kupont?

válasza erre:
3 hónapja
nagyon kíváncsi leszek most kapok e majd bármilyet...
👍
1
👍
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Nem, szerintem nem vásárlás sűrűségétől függ, hogy kap -e az ember.  A vásárlás sűrűségétől szerintem a kupon mértéke változhat, de ez is csak tipp - ha sokat vásárolsz, akkor nagyobb összeg mellett aktiválható kupon érkezik, ha keveset, akkor alacsonyabb végösszeghez kötött. Talán ... de ezt ugye sose fogjuk tudni innen kintről biztosra mondani.
👍
1
👍
válasza erre:
3 hónapja
Itt nekem minden ki volt kapcsolva. Köszi. Érdekes hogy én ezt nem módosítottam. És régebben sűrűn volt olyan hogy egyszer csak megjelent egy kupon a kuponok menüben, ilyen nem volt már jó fél éve.

És amúgy sokat vásárolsz itt? Nem lehet hogy azért kapsz kuponokat mert nem rendelsz rendszeresen?
Zso
válasza erre:
3 hónapja
E-mailben jön. Én sem értem, hogy működik. Feleségemnek sem jön. Most megnéztem és nála ki volt kapcsolva az e-mailes kedvezmény értesítés: allegro.hu.

Nézz rá, hátha ez lesz kulcs.
válasza erre:
3 hónapja
Azt nem értem, hogy én miért nem kapok soha kupont. Legalábbis az elmúlt bő fél évben én egyetlen egyet sem kaptam. Ti honnan kapjátok ezeket?
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Hát mint bármely más promónál. Jön az e-mail, csak konkrétan az aktiválási folyamat maradna ki. Egy kattintással lenne csak kevesebb mint a mostani cucc. Bár így lehet valami mást is tudnak trackelni, fogalmam sincs. Vagy tényleg az van, hogy ha aktiválsz egy kupont, akkor hajlamosabb vagy vásárolni vele, mintha csak megjelenik?! Pfff ... hülye vagyok ehhez (is).
válasza erre:
3 hónapja
Ha egyből aktiválnák, olcsóbban vásárolhatna mindenki, ha teljesíti a feltételeket.
Ami nekik miért lenne jó? :(
Zso
3 hónapja
Valószínűleg lezárták a kiskapukat, e-mailben kapott kódok már csak egyetlen fiókon aktiválhatók. Azt nem tudom, hogy adott fiókhoz van -e kötve, vagy csak a többszöri felhasználást nem engedi, de gondolom az előbbi.

Ennyi volt, jó volt.

Ha valaki szeretne próbálkozni, akkor itt a linkem: 8/70k.

Sajnos csak a tr_id= tűnik egyedi azonsítónak, amit random cserélni nem lehet, régebbi azonosítókkal sem mennek, szóval a legvalószínűbb, hogy minden egyes kuponra van valahol most már egy rekord, és jegyzik, hogy aktiválva lett -e. Ésszerűnek hangzik, kicsit változtattak a workflow -n. Nem akkor hozzák létre a kupont, amikor valaki rányom a linkre, hanem amikor kiküldik. Én így csinálnám. 

Bár akkor nem értem, hogy miért nem aktiválják is egyből a fiókunkon...
Utoljára módosítva: 3 hónapja
😢
3
😢
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.