spider-web
Zso
válasza erre:
tegnap
Köszi a választ! Azt nem teljesen értem, hogy EU milyen szempontból számít? Pár nappal érkezik korábban csak szerintem, visszaküldeni sem tudom mennyivel kevésbé macerás, szóval tényleg őszintén érdekelne, hogy milyen előnnyel bír? ÁFA elvileg ugyanúgy benne van az árban így is - úgy is. Mi más jöhet még szóba?

Ez azért fontos, mert privátban több negatív visszajelzés is érkezett, én is éreztem, hogy nagyon reklámszagú a sztori, így a jövőben egy másik iránnyal próbálkozom majd és pl. az EU raktár jelzése pl. kiemelten fontos lehet azok alapján amit írsz. Ezt elfogadom, de alapvetően törekszem mindenben arra, hogy értsem is, ne csak elfogadjam a dolgokat, ezért kérdem.
tegnap
Leginkább az EU-ból rendelhető itemeknél érzem relevánsnak az ajánlatokat. Eddig 2x rendeltem banggood-ról. Egy blitzwolf hangfalat még 2 éve. Illetve egy masszázspisztolyt a promon keresztül innen armegosztorol keresztül.

🙏
1
🙏
Zso
28 napja
Banggood ajánlatok bejegyzésben volt róla szó, kb. félidőnél tartunk, így gondoltam megkérdezem róla a véleményetek. Kinek jön be, kinek nem - sikerült -e valamit olcsón megszerezni, milyen tapasztalatok voltak.

Várok mindenféle visszajelzést, mert ez alapján fogom majd a jövőt szerkeszteni. Arra kérek mindenkit, hogy az indulatokat hagyjátok a topikon kívül, mert csak a konstruktív kritikákat szándékozom figyelembe venni.

Köszönöm előre is mindenkinek! ;)
👍
1
👍
A hozzászólások tartalmáért kizárólag a felhasználók felelnek. Az Ármegosztó nem vállal felelősséget a fórumon közzétett véleményekért, információkért vagy linkekért. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások törlésére, különösen, ha azok jogsértőek, félrevezetők vagy közösségellenesek.