-20% webshop kuponakció minden teljes árú termékre 30.000 Ft felett

-20% webshop kuponakció minden teljes árú termékre 30.000 Ft felett

PR20
Praktiker
Kert és barkácsolás
12
Irány az akció
Csak a webshopban.
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
10 napja
Értem és köszönöm a jókívánságokat/tanácsaid ! Akkor én eddig szerencsés voltam vele (Parkside gép). Nem hibátlan az enyém se, de még nyúzható valameddig remélem.. Az árát már mondjuk szerencsére visszahozta. Dettó ez a véleményem nekem is, hogy amit csak lehet, megoldok magam/kis segítséggel, mert én úgy érzem saját magamnak igényesebben összehozok valamit, mivel nem sietek vele. Nálam ez főként nem pénz kérdés, hanem nagyapámtól jött a "betanulási fázis" része anno. :-) Jó kreatívnak lenni és alkotni valamit. Nem szégyen végignézni jó pár videót/cikkeket, sokat megtudni belőle. Az internetben ez egy ritka jó dolog (mert sok szenny is van benne.., de tanulni/tájékozódni sokat lehet, ha jól használjuk ki a lehetőségeket általa). ...ez az oldal is egy szuper hely! :-)
Utoljára módosítva: 10 napja
#12
sepsi0
válasza erre:
10 napja
Szerintem ma már muszáj így csinálni... A legtöbb szaki kontár, aki ért hozzá, az nem ér rá, mert tele van munkával. Mi még sokat a gyerekkorunkban "szedtünk" fel, meg a hozzá álás számít. Pár éve kaptunk majdnem új radiátorokat, cseréljük le a régieket... Szomszéd víz/fűtés szerelő, segítessz lecserélni (9db radiátor). Azt mondta persze 20 bólmegvan. Ohh de rendes vagy... Kiderült 20k/radiátor "Pesten 28k/db" örüljünk is... 3eft volt a szerelék (csap, könyök) radiátoronként. Az elsővel vagy 2 órát cumiztunk, de a többi 30 perc/db volt és a végén csak 1 csöpögött 😁. 
A fiaink (3 fiú) már nem annyira vevők ezekre a dolgokra sajnos, de mondtam nekik, ha jól tanulnak, sokat keresnek, akkor lesz pénzük jó szskira.. Na nem szemetelek ide, de köszönjük! De nem olyan nagy dolog ez, inkább kényszer. Ha valami jól sikerül, akkor meg öröm. 
👍 3
#11
sepsi0
válasza erre:
10 napja
Ezt nem olvastam végg, mert közben a sógorom "zaklatot" telefonon... Parkside-ot nem ajánlom, előtte azt használta a feleségem. Hamar gatya lett, pedig nagyon vigyázott rá. Persze az jóval olcsóbb, sőt voltunk a Premier Outletben a Parkside boltban. Ott volt egy újjabb gép, ami Dremel utánzat, na azt nem tudom milyen. Asszonyé az külső tápos volt. 
#10
pn4hvq
válasza erre:
10 napja
Ha megúnjátok egymást, jelezd! Ilyen képességekkel mindkettőtöknek találunk párt :D
😄 2
válasza erre:
10 napja
Szia! Köszönöm a jókívánságokat! Már 21 éve nyúzzuk egymást. Eddig mindent megcsináltunk a ház körül ketten. Víz, fűtés, villany, burkolás, festés, fa munka, minden... Kivéve mondjuk a gáz. Most ablakot tervezünk cserélni. Pár éve burkoltuk a folyosót, én vágtam a lapokat, kevertem a ragasztót, asszony meg minden mást... 😁Nem költünk szakikra. Nemrég az asszony Swiftjén hallt meg a hátsó lengéscsillapító. Úgy döntöttünk veszünk a szerelő árából szerszámokat. Youtube aztán nekiálltunk, harmadjára jó lett.
Remélem neked is lesz ilyen párod! 
válasza erre:
10 napja
Megemelem a kalapomat előttetek ! Nálunk a családban én vagyok a "handy man", kijavítok dolgokat a szülőknek, testvéreimnek, rokonoknak, stb. Párom most sajnos nincs, de te megütötted a "dzsekpot"-ot szerintem. Lottószelvényt venned innentől már csak felesleges pénzkidobás... :-)
Komolyra fordítva: vigyázzatok egymásra és Sok boldogságot nektek !
(Az eszközhöz: én is csak jókat hallottam róla! A lidl-ben szokott még néha hasonló gép lenni. Tartaléknak majd érdemes lehet venneket egyet -amikor elérhető-, ez eléggé olcsó és 3év garival adják.
...de a Dremel nyilván jobb minőségű, tartós szerkezet.)
Utoljára módosítva: 10 napja
👍 1
válasza erre:
10 napja
Akitől átvettem ügyfélszolgálatos nő nagy narancssárga körmökkel, áradozott a gépről... Mondta, hogy neki is ilyen van vagy 3 éve. Férjétől kapta... 😁Az én feleségem nem átlagos nő, vannak saját szerszámai, gépei... 
👍 3
válasza erre:
10 napja
Dremelt az asszonynak? Nem gyakori ajándék nőnek :)
válasza erre:
10 napja
Na látod ez eszembe sem jutott, hogy fikáznád.... Én csak megköszöntem. 😁
🙏 1
#4
Zso
válasza erre:
10 napja
Oh, én sem akartam lehúzni, csak megjegyzetem mellékesen, mert a címben alapból "MINDENRE" szó szerepelt, amit egy picit kiegészítettem. (ezt egyébként automatikusan olvasta be az Ármegosztó, nem fricskaként szántam a megosztónak!) 
Szerencsére a pár éve tartott Glamouros időszak óta nem tudok olyanról, hogy instant leakciózták a teljes készletet pár %-kal, hogy ne legyen használható a kupon így a 20% valóban jó lehet. 30 ezer Ft egy bútor és barkácsboltban meg már nem tétel.
Utoljára módosítva: 10 napja
10 napja
Nekem jól jött. Régóta akarok venni egy Dremel multi gépet az asszonynak. Mindenhol +32k, így most 26k lett. Köszönöm! 
👍 3
#1
Zso
10 napja
Köszi a megosztást! Úgy bírom, hogy a Praktikernél a "MINDEN" = "minden teljes árú termék". Persze nem kell meglepődni, sosem volt szerintem másmilyen kuponuk illetve kedvezményük, de akkor is nehéz feldolgozni :).
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!