-30% Sulikezdési Akció

-30% Sulikezdési Akció

BACK2SCHOOL
xpro.hu
Műszaki cikkek
3
Irány az akció
Elég jó kedvezmény
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#3
Zso
válasza erre:
2 hónapja
Fontos leszögeznem, hogy a megosztásért hálás vagyok, az akció az amihez a gondolataim leírtam. Személyedben nem akartalak támadni, sőt köszönöm, hogy időd, energiád szántad arra, hogy a többiekkel is megoszd az általad jónak vélt akciót! 
Az általam beszúrt felvetés szülhet konstruktív gondolatokat is, komoly ellenérvek jelenhetnek meg - most nem így sikerült. Egy halom dologhoz nem értek, csupán megérzéseim vannak, így könnyen lehetnek rosszak is. Ha valaki elmondja, hogy miért azok, azért én csak hálás leszek, mert aznap is tanultam valamit. :)

Másrészről nem hiszem, hogy lenne értelme itt arról beszélgetni, hogy egy másik akcióról mit gondolunk és miért gondoljuk úgy.

---

Ránéztem az XPRO cuccokra az ÁKn és kiderült, hogy bár nagyon saját márkának tűnik, több bolt is árulja. Ez sem tudom jelent -e bármit is.

Nem értek a fóliákhoz sem, de most ránéztem, más aktuálisan futó promóció keretein belül csak 20-ért látok sajnos ilyet, az meg drágább mint máshol. :/ Lehet a jó árasak gyorsan elfogytak.

A szállítást is kinyomoztam, 12 ezer Ft felet ingyenes csak sajnos.
2 hónapja
Hírlevélben kaptam, nekem ingyen volt a szállítás, zafír üveget vettem ami istyle-ban 41e forint itt meg most 13e akciósan, a többit nem értem hogy jön ide, a sajátmárkás horgászszékbe miért nem kötöttél bele?
#1
Zso
2 hónapja
Köszi a megosztást, de hogy lesz ingyenes a szállítás? Nekem nem az. Ráadásul ezek mind XPRO fóliák, nekem olyan érzésem van mintha valami Aliról tizedáron megvásárolt noname, majd XPROnak nevezett cucc lenne (amit nem állítok, csak így érzem). "Saját márkás" cuccokból kedvezményt adni meg ugye egyszerű, mert máshol nincs, annyira tolod fel az alap árát amennyire nem sajnálod. (lásd Jysk)

Facebookon is olvastam a véleményeket és bár merész cég, hogy fent hagyta a lehetőséget arra, hogy véleményezhessék őket, azonban elég sok negatív is van közte.
Utoljára módosítva: 2 hónapja
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!