10 ezer Ft felett kupont adnak a PENNYben

10 ezer Ft felett kupont adnak a PENNYben

Penny
Élelmiszerek
5
Irány az akció

Most hétvégén, azaz április 1 és 2 között kell vásárolni legalább 10 ezer Ft értékben a PENNYben és kupont adnak cserébe, amit április 22 és 23 között lehet ellőni megfelelő összegek felett. 3 különböző kupon van, attól függően, hogy mennyit költünk:

  • 10 ezer Ft feletti vásárlás esetén 1000 Ft értékű kupon, amit 5000 Ft felett lehet majd elkölteni

  • 17 ezer Ft feletti vásárlás esetén 2000 Ft értékű kupon, amit 8000 Ft felett lehet majd elkölteni

  • 35 ezer Ft feletti vásárlás esetén 5000 Ft értékű kupon, amit 20 000 Ft felett lehet majd elkölteni

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

2 éve

Recash-el együtt már szép kedvezmény kijön, 10%-ot visszaadnak néha. (Viszont nekem már 3 hónapja nem utalják ki a pénzem, pedig nincs nagy összegről szó.) Sőt, új Penny kártya appos regisztrációval mindehhez még 10 ezer felett ezer forint kedvezmény is jár.

#4
Zso
válasza erre:
2 éve

Recash nekem kimarad, pedig biztosan jó dolog és a megemlítése is nagyon hasznos volt, mert spórolni lehet vele.

Valahogy nálam kigyullad a vészjelző lámpa és nem tudom kikapcsolni, amikor arra gondolok, hogy a tranzakcióim információi átmennek valamilyen céghez. Alapvetően realista beállítottságú vagyok, de néha érzések alapján döntök. Ez is egy olyan dolog, mert nincs rá konkrét válaszom, hogy miért viszolygok tőle, csak érzem, hogy nem akarom. Mondjuk az adataimra elég kényes tudok lenni bizonyos helyzetekben, úgyhogy lehet ez is közre játszik.

+recash cashback

👍 2
#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Hát technikailag arról nem ír, hogy nem lehet, csak arról, hogy a kupont ajándékkártya vásárláshoz nem használhatod fel. Érdekes gondolat.

2 éve

Vajon , ha 35.001. Forintért ajándékkártyát veszek a hétvégi akciójuk alatt akkor is jár az 5.000. Forintos levásárolható kupon ? :-)

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!