10 € kedvezmény 19,99€ felett

10 € kedvezmény 19,99€ felett

Az akció holnap jár le
LEGEND24
store.ubisoft.com
Nagy kiárusítás van, ráadásul még egy 10 € -s kupont is kaptunk!
Akciós termék

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
9 napja
Egyetértek, szerintem Ubinál a világépítést nagyon értik, érzik. Nekem az AC-k csúcspontja, hogy csak sétálok/parkourozok az utcán, háztetőkön és "magamba szívom" a hely hangulatát. Persze sokszor a sztori sem rossz, de ahogy Te is mondod, általában semmi világmegváltó.

Na örömmel hallom, hogy ígéretes az Origins, aztán utána jöhet majd az Odyssey is. :)

Ezt a külön vétel dolgot úgy nézd, hogy én tipikusan az az ember vagyok, aki jól bevásárol, aztán ott porosodik minden játék a virtuális polcon, szóval ezekkel még nem játszottam. Érdekes dolog ez, hogy a gyűjtögető hajlam nem csak a fizikai síkra korlátozódik. :D
A Syndicate pont kivétel, mert az egy Epic Games féle ingyenes szerzemény volt. De a WD Legion alap kiadást például megvettem egy ideje, viszont meg sem nyitottam még. A legdurvább asszem a Rise of the Tomb Raider, amit lassan 10 éve vettem meg a megjelenés napján, akkoriban még dobozosan. Na az tényleg azóta porosodik. :D
👍 1
#4
Zso
válasza erre:
9 napja
Köszi! Az AC-k nekem meg vannak és egyben szoktam őket venni, complete verzióban miután az utolsó DLC is kijött, hogy nehogy kitaláljanak hozzá még egy Editiont. Per pill csak az utolsó Mirage hiányzik, de várhat még. Nem mondom, hogy megváltják a világot ezek a játékok, de jó kikapcsolódás tud lenni számomra. Origins pl. nagy kedvenc, nem lőttél vele mellé szerintem. Syndicate is mókás volt, bár a Odyssey is tetszett ... egyedül talán a Black Flagbe a tengeri csatákat nem éltem, amúgy mind bejövős volt. Azért visszatérhetnének a régi lopakodós világhoz, az azért szimpatikusabb volt.

WD Legions -t Ubi+-ban próbáltam, az nagyon nem jött át, pedig a WD 1-2 -t is szerettem. Talán hiányzott a kapcsolódás, hogy legyen egy userem akivel végig tolom. Meg a sok ugyanolyan misszió sem győzött meg sajnos. Pedig de szerettem volna szeretni.

Amúgy szerfelett érdekes számomra, hogy DLC-ket külön vásárolsz - no nem mintha különleges dolog lenne. Nekem ha uninstall megy egy játékra, akkor a DLCnek is lőttek, ha addig nem volt hozzá. Valahogy inkább örülök neki, hogy megúsztam plusz vásárlás nélkül, minthogy vállaljam a telepítést, meg a flow újra felvételét. Később már nem is triggerel egy DLC sem. Persze biztos sokan csinálják úgy ahogy te, de én örülök, hogy legalább ebben a helyzetben nem "sóvárgok".
👍 1
válasza erre:
10 napja
Hát igen, engem sem igazán győztek meg a Mirage értékelései, pedig nagyon vártam, hogy mit hoznak ki a "régi formulához" való nagy visszatérésből. Majd egyszer ha ez is 10 euró körül lesz.. :)
Most ezeket vettem meg:
  • AC Origins, ennyiért egy próbát megér
  • Syndicate-hez a season passt, ebből a Jack the ripper DLC a lényeg (külön is meg lehet venni), de itt van mellette még pár mission és cucc. Ez a Jack the ripper-es DLC állítólag nagyon jól sikerült, kíváncsi leszek.
  • még egy extra nyomozós mission packet a Syndicatehez (Dreadful Crimes), a Unity-ben behozott nyomozós mechanika már ott is kifejezetten tetszett anno
  • WD Legion-höz a Bloodline DLC-t. Sokak szerint még jobb is, mint a középszerű fő játék. Az első rész nagy kedvenc volt, úgyhogy érdekel az Aiden-es sztori.
Utoljára módosítva: 9 napja
#2
Zso
válasza erre:
11 napja
Mit vettél? Bennem lévő hörcsög kérdezi. 😅

Mirage-on gondolkoztam, de most utána olvastam és kiderült, hogy egy rövid valami, amit kb. Valhalla DLC-nek szánták először, úgyhogy jó lesz az majd később. Mást még így nem láttam, ami kihagyhatatlan lenne, de hátha adsz valami jó tippet!
Utoljára módosítva: 11 napja
👍 1
11 napja
Köszi, a kuponnal kombinálva van pár szuper ajánlat most!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!