10% kupon a következő vásárlásra 15 ezer Ft felett (bizalomkártyával vagy okAuchan appal)

10% kupon a következő vásárlásra 15 ezer Ft felett (bizalomkártyával vagy okAuchan appal)

2000007391345
Auchan
Háztartás
5
Irány az akció

Bizalomkártyával vagy okAuchan appal kell vásárolni 15 ezer Ft felett (8 ezer Ft szupermarketekben) és 10% kupont kaphatunk a blokkunkra, amit majd a következő vásárlásnál használhatunk fel. A kapott kuponnak kapcsolatban nem találtam megszorításokat (azaz csak biz. összeg felett lenne ellőhető, csak annyit, hogy más kuponnal nem összevonható).

Kuponok beváltása: szeptember 7-30 között.

Termék/promóció leírása
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#5
Zso
egy éve

Most voltam az Auchanban, sajnos nem úgy működik ahogy gondoltam. A 10% kupon lt csak dolgozó tudja beváltani és csak blokkról, amit utána el is vesznek.

#4
Zso
válasza erre:
egy éve

Szia Orsi!

Ráböksz a linkre a #2 kommentben és a jobb oldalt megjelenő vonalkód elvileg az, ami nekünk kell. A blokkon szélesebb, de ahogy szemre összenéztem korrektnek tűnik. Remélem működni fog.

válasza erre:
egy éve

Szia Zso! Hogy lehet generálni, meg áruházban szeretnek vasarolni?:)

#2
Zso
egy éve

Kaptam kupont hozzá, betettem a kupon részhez! Ha boltban szeretnétek lehúzni, akkor itt a generált vonalkód: barcode.tec-it.com.

egy éve

köszönöm Zso, éles a szemed 😳

❤️ 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!