1000/2500 Ft kupon 4/10 ezer Ft felett

1000/2500 Ft kupon 4/10 ezer Ft felett

Az akció 8 nap múlva jár le
Auchan
Háztartás
1
Irány az akció
Hipermarketben 10 ezer Ft-ért kell vásárolni, hogy 2500 Ft kupont kapjunk, szupermarketben pedig 4 ezer Ft-ért, hogy 1000 Ft kupont kapjunk. A kisbetűt is fontos felnagyítani, mivel a 2500 Ft kupont 25 ezer Ft felett, az ezreset 10 ezer Ft felett lehet majd felhasználni.

A kuponokat mindig a vásárlást követő héten tudjátok beváltani. Valószínű, hogy a kuponok nem egyediek lesznek, így majd meg tudjuk osztani őket egymással. Online biztos el lehet majd költeni egyszerűen, a pénztáraknál viszont az Auchan mindig képes meglepetéseket okozni, így kétlem, hogy eredeti kupon nélkül elfogadnák a kedvezményt (pl. fotóról).

Bizalomkártyát vigyetek, mert anélkül nem  adnak semmit! :)
Termék/promóció leírása
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Akciós termék

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#1
Zso
14 napja
Az első, május 6-12 között használatos: ELSOASORBAN .

Forrás: PH Kupon topik
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!