1000Ft kedvezmény (10.000Ft feletti vásárlás esetén)

1000Ft kedvezmény (10.000Ft feletti vásárlás esetén)

Csak üzletben elérhető
Penny
Élelmiszerek
3
Irány az akció
Új penny kártya regisztrációval egyszeri 1000Ft-os kupon szerezhető, ami 10.000Ft feletti vásárlásnál váltható be. Eldobható email játszik.
Termék/promóció leírása
Akciós termék

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#3
DarI
2 hónapja
Nekem sosem volt app telepítve. Neten készíthető új vásárlói kártya. Még inkognitó mód sem kell hozzá. Az meg, hogy mi csalás meg mi nem :DDD. Lassan az összes boltban magamnak kell lehúzkodni a termékeket, szóval ez csak az órabérem :D
🙏 1
#2
Anonymous
2 hónapja
Samsung Biztonságos mappába lehet külön telepíteni alkalmazásokat, oda lehet duplikálni bármilyen appot így a Penny apját is, így a rendes appból se kell kilépni és mégis pár kattintással behozható a család másik Pennyis fiókja.
Édesanyámnak még nincs fiókja csinálok is egyet neki.

Utoljára módosítva: 2 hónapja
😄 1
#1
Zso
2 hónapja
Jelezte valaki, hogy több fiók elkészítése csalásnak számít, így senkit se bíztatnék rá. Gondoltam leírom, hogy az ÁM elhatárolódik tőle. 😉

Az akciót viszont köszönjük!
Utoljára módosítva: 2 hónapja
❤️ 4
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!