15% kedvezmény a végösszegből

15% kedvezmény a végösszegből

2041535000156
Spar
Élelmiszerek
0
Irány az akció

15% kedvezményt kaphatunk a végösszegből.

Őszi kuponnapok a SPAR online shopban! 

Rendeld meg online a nagybevásárlást és váltsd be a -15% blokkvégösszeg kedvezményre feljogosító kuponkódodat! 

Ráadásul most év végéig az áruházi átvétel díja 0 Ft!

Íme a kuponkódod: 2041535000156

(Csak másold ki, majd a Fizetés fázisban másold be a promóciós kód mezőbe és kattints a piros nyíl ikonra az érvényesítéshez!)

 *A kedvezményre jogosító kuponkód (2041535000156) használatával, 2022.11.10 és 11.16 között elküldött vagy ezeken a napokon módosított rendelés esetén a vásárlás végösszegéből (melybe nem számít bele a göngyöleg díja, az áruházi átvétel díja és a hatósági áras termékek vételára) 15% azonnal blokkvégösszeg-kedvezményt biztosítunk a SPAR online shopban. Egy megrendeléshez egy kuponkód használható fel, és más kuponkóddal vagy blokkvégösszeg-kedvezménnyel nem vonható össze. A kuponkódot a rendelési folyamat során a Fizetés-számlázás pontban kell a megfelelő mezőben megadni. A szolgáltatás az alábbi linken szereplő településeken vehető igénybe: spar.hu 

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!