15% kedvezmény Rossmann+ tagoknak végösszegből

15% kedvezmény Rossmann+ tagoknak végösszegből

Csak üzletben elérhető
Ingyen szállítás
Rossmann
Szépségápolás és egészség
0
Irány az akció
VIP nap a Rossmannban!

Most igazán megéri Rossmann+ tagnak lenni! Ha nem vagy még, regisztrálj a Rossmann mobil app-ban!

Október 16-án, szerdán minden regisztrált ROSSMANN+ kártyás vásárlónk 15%-os végösszegi kedvezménnyel vásárolhat üzleteinkben! Ne maradj le, szerezd most be kedvenc termékeidet!

  • Az ajánlat csak ROSSMANN+ kártyával érvényes.
  • Az ajánlat 2024. október 16-án szerdán érvényes a ROSSMANN magyarországi üzleteiben.
  • A 15%-os kedvezményt kizárólag ezen a napon, egy vásárlás alkalmával, maximum – a kedvezményekkel nem csökkentett, a kedvezmények levonása előtti – 100.000 Ft végösszegű bolti vásárlás esetén érvényesítheti minden regisztrált ROSSMANN+ kártyával rendelkező vásárlónk.
  • A kedvezmény nem használható fel a ROSSMANN Online Drogériájában, nem vonható össze a ROSSMANN+ kártya által biztosított 10%-os végösszegi kedvezményt biztosító kuponnal, a Rossmanó kedvezményekkel, valamint a ROSSMANN+ VIP program által biztosított kedvezményekkel (VIP 15%-os végösszegi kupon, VIP 25% vagy 33%-os ROSSMANN sajátmárkás termékekre érvényesíthető kupon, VIP 25% vagy 33%-os márkatermékekre érvényesíthető kupon, nagy bevásárlótáskára érvényesíthető 50%-os kupon, a ROSSMANN mobilapplikációján keresztül igénybe vehető „Kaparj és nyerj!” kupon).
  • A 15%-os végösszegi kedvezmény az alábbi szolgáltatások és termékek esetén nem vehető igénybe: – a ROSSMANN által kibocsátott ajándékkártyákra feltöltött összegek – a 20/2008 (VI. 14) EuM rendelet hatálya alá tartozó, anyatej-helyettesítő és anyatej-kiegészítő tápszerek vételára (bővebb tájékoztatás: www.rossmann.hu/tapszer-kedvezmeny-valtozas.pdf.) – a kuponok által biztosított 10%-os kedvezmény a babaprogramban kapott kedvezménnyel és az üzletnyitási kedvezményekkel nem vonható össze
Leírás:
rossmann.hu
Akciós termék

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!