2 az 1-ben társasjáték - Logicross és Logiktown

2 az 1-ben társasjáték - Logicross és Logiktown

Csak üzletben elérhető
3 750 Ft
Auchan
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Még olcsóbb lett. Még elég sok helyen van belőle készleten. Csak az egyik társas közülük 4,5 ezer -tól kezdődik, a másik 6 ezer Ft -tól.

Két szuper logikai társasjáték 1 csomagban. LogikTown: Azokban a rejtvényekben, amelyekben lakók és háziállatok vannak, minden házban 1 lakó és 1 háziállat lakik. Sosem lakik 2 lakó vagy 2 háziállat ugyanabban a házban.A lakók mindig a felső szinten, a háziállatok mindig alsó szintenlaknak a házakban.Megoldottad helyesen mind a 70 feladványt?Logicross: Egy addiktív logikai játék, amiben az a célod, hogy az állatokat átjuttasd a folyó túloldalára. A Logicross egy magával ragadó játék, ami arra motivál, hogy logikus gondolkodással megold a rejtvényeket, és így játszva fejleszd a logikai készségedet.Kutyák, tehenek, juhok és kakasok mind át akarnak kelni a folyón, de csak akkor kelhetnek át a folyón, ha egymás után, a megfelelő sorrendben lépnek.- Léptesd az egyik állatot a másik után!- Az állat, amelyikkel épp átlépsz a folyón, legyen ugyanolyan színű vagy azonos fajtájú, mint az előző! - A rejtvényt akkor oldottad meg, ha minden állat szépen sorban a folyó másik oldalán áll.

Ez az akció a Társasjátékok remek árakon része
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!