20% kedvezmény

20% kedvezmény

Az akció 7 hónap múlva jár le
ELXKOMPENZACIO20
electrolux.hu
Háztartás
29
Irány az akció
Feltételezem hallottatok az 1800 Ft -os háztartási gép elárazásról. Az sajnos nem került ki ide (van még hova fejlődnünk!), de az érte kapott 20% kedvezményre jogosító kupon eljutott hozzám (köszönet az ismeretlennek!). Úgy néztem működik mindenre, de max. 20% kedvezményt ad, így ha amúgy is akciós egy termék, akkor nem von le többet az árából.

Fiókonként egyszer használható.

UPDATE: EXTRA5 kupon is megy mellé biz. termékeknél!
Akciós termék

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
2 hónapja
Az enyém is lassan nyílik, de az előző mosógépnél meg kivágódott, szóval én ezt nem érzem hibának, sőt örülök neki... Idővel majd könnyebben fog nyílni szerintem. Gázrugós megoldás úgy tudom.
Utoljára módosítva: 2 hónapja
#28
Chris
válasza erre:
2 hónapja
Akkor nem ilyen gyors: youtube.com
Hanem ilyen lassú: youtu.be
Lehet pár mosás után lesz gyorsabb?
Utoljára módosítva: 2 hónapja
#27
Mkv 2
válasza erre:
2 hónapja
Mosógép, a dob nagyon lassan nyílik, két kézzel kell széthúzni erővel. Erre azt mondták, hogy normális. Ez a soft opening náluk. lol
válasza erre:
3 hónapja
Üdv, milyen baja volt amúgy? 
#25
Mkv 2
3 hónapja
Igen, a 20 napos ingyenes visszaküldés keretében sikerült visszaküldenem csak előtte húzták az időmet. Az első naptól kezdve csereterméket kértem és az első ügyintéző azt írta, hogy ez a termék így jó. Teljesen hülyének nézik az embert, a következő pedig szerelőt akart küldeni, kész röhej. A végén kértem, hogy akkor minél hamarabb vigyék el. Ez sikerült. Lehet nem mindenkinek jut selejt vagy észre sem veszi a vásárló a hibákat mert nem ért hozzá. Az e-számlán nem szerepel az 5 év garancia. Egy rémálom volt. Ilyen pocsék ügyfélszolgálattal még nem volt dolgom.
😢 1
3 hónapja
Évek óta nem foglalkozik senki a garanciapapírok kitöltésével online rendelések esetén. Mindenhol - elektronikus - számlára van szükség (már ha szükség van rá…) Pl. Emagnál, Alzánál az applikációban intézheted a jótállással kapcsolatos ügyeket és nem kell hozzá számla sem. 
válasza erre:
3 hónapja
Én egy mosógépet vettem, a garanciapapír nincs abszolút kitöltve, a szokásos sablonszöveg tényleg 1 évről szól, a számlán viszont ott szerepel, hogy 5 év gari, 20 napos visszaküldés stb 0 Ft. Az Inverter motorra 10 év gari van, de csak ha regisztrálod az Electrolux oldalán.
Utoljára módosítva: 3 hónapja
#22
Chris
válasza erre:
3 hónapja
20 napos ingyenes visszaküldés van.
👍 1
#21
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Végtelenül sajnálom amin keresztül mentél, de nem hiszem, hogy célja lenne bármelyik online boltnak hibás terméket küldenie. Hátha nem nézi meg az ügyfél alapon? 14 napos elállás is ott van, nem tudom elképzelni, hogy direkt ilyet csinálna bárki is. Az 1 vs 5 év gari is valószínűleg hiba, ha igaz, amit valószínűleg könnyen lehet orvosolni az ügyfélszolgálattal (vagy valami termékregisztrációval lehet hosszabbítani ... sok helyen van így).
válasza erre:
3 hónapja
Ezt cáfolnám. Én is rendeltem és minden a legnagyobb rendben volt. Sajnos lehet, hogy te hibás termèket fogtál ki, de én többször rendeltem tőlük és eddig csak egy mosogatógéppel volt bajom, igaz annak a cseréje/ügyintézése hasonló volt, mint nálad.
3 hónapja
az nem egyszerű
#18
Mkv 2
3 hónapja
Nekem kihoztak egy hibás terméket aminek a visszavételét 4 munkanapon keresztül intéztem, telefonálások, rengeteg email. 1 nap csak egyszer válaszoltak az email-re. Úgy néz ki kiszorják a sok hibás cuccot, az ügyfélszolgálat is pocsék. Amikor jöttek a szállítók akkor röhögetek, hogy ismét Electrolux. :)))) SOHATÖBBET-  Egyébként más jelezte, hogy a hirdetett 5 éves gari helyett olyan garilevelet kapot amin csak 1 év volt.
3 hónapja
A prohardver bestbuy csoportba beraktak még egy kódot ami levon még 5%-t.
0330EQX

👍 1
válasza erre:
3 hónapja
Másik profilról válaszolok.

LNT5ME36U1 a típus.

Legolcsóbb helyeken 220, de a szállítás 8k, és 2 év gari van, rá mediamarktban, és a márkaboltnál is. Electroluxnál ingyen szállítas, elviszik a régit, 5 év gari, és 199 a vége
👍 1
válasza erre:
3 hónapja
Belinkeled, hogy melyiket vetted?
#14
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Az egy promóció, ami az alábbi (beépíthető) készülékekhez jár: electrolux.hu. Örülök, hogy tudtam segíteni, s innen is köszönöm még egyszer annak aki elküldte nekem a kupont.
válasza erre:
3 hónapja
Az ingyen airfryert hogy lehet behúzni? Amúgy nagyon köszönöm a megosztást, pont hűtő vásárlás előtt vagyunk, és így az itt amúgy túlárazott hűtő olcsóbb egy huszassal mint a markabolt.hu-n, plusz ingyen szállítják, plusz 5 év garit adnak :D 
Utoljára módosítva: 3 hónapja
👍 2
#12
Anonymous
3 hónapja
Nagyon köszi! Éppen építkezünk így a teljes géppárk szép áron lett beszerezve és még az ingyen airfryert is be tudom húzni. Az extra 5% a téli akciós termékeknél nem megy a többinél viszont igen! :) 
❤️ 1
válasza erre:
3 hónapja
Olvastam 1300 ember rendelt kb
Pont mi maradtunk le 😂
#10
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Random nem akciósra viszi. Pl. én ezzel próbáltam: electrolux.hu.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!