25 Ft-tal olcsóbb 95-ös benzin és 10% kedvezményre jogosító kupon

25 Ft-tal olcsóbb 95-ös benzin és 10% kedvezményre jogosító kupon

Auchan
Autó, motor
3
Irány az akció

529 Ft a kedvezményes, 95-ös benzin ára és a blokk 10% kedvezményt ad majd a következő 15 ezer Ft feletti vásárlás összegéből június 2-30 között (ami csak hipermarketekben váltható be).

Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#3
prae
egy éve

Auchan Szekszárd
Auchan Újhegy
Auchan Zalaegerszeg
Auchan Sopron
Auchan Győr

Csak ezek a szupermarketek. Szóval a Plázában található Auchan-ok, meg az ilyen elcseszett miniatűr Auchan-ok. Tehát a tradicionális, bazi nagy épület, körülette bazi nagy parkoló az már hipermarket. :D

👍 1
#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Köszönöm, hogy szóltál! Kiegészítettem a posztot.

egy éve

".....nem váltható be a kód az Auchan szupermarketekben és az Auchan online áruházában (online.auchan.hu)."

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!