25% kedvezmény baba- és gyerekruházatra 4 ezer Ft felett Clubcarddal

25% kedvezmény baba- és gyerekruházatra 4 ezer Ft felett Clubcarddal

Csak üzletben elérhető
Tesco
Divat és kiegészítők
1
Irány az akció

Vegyük sorba: megjelölt termékekre, clubcarddal, 4 ezer Ft felett, baba- és gyerekruházatra.

Az ajánlat a megjelölt baba- és gyerekruházati termékekre érvényes 2022.09.29. - 10.05. között, a készlet erejéig, amennyiben egy tranzakció során legalább 4000 Ft összértékű F&F baba- és gyerekruházati terméket vásárolsz. A kedvezmény Clubcard kártya használata esetén, a kasszánál kerül levonásra. Az ajánlat a a kiárusításban lévő termékekre is érvényes, azonban a kiegészítőkre és lábbelikre nem vonatkozik. A vásárló abban az esetben is 25% kedvezményre jogosult, ha a vásárlás végösszege többszörösen meghaladja a 4000 Ft összeghatárt. A választék áruházanként eltérő lehet.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#1
Zso
2 éve

Milyen érdekesen fogalmaznak, amikor azt írják, hogy "A vásárló abban az esetben is 25% kedvezményre jogosult, ha a vásárlás végösszege többszörösen meghaladja a 4000 Ft összeghatárt.". Többszörösen meghaladja ... értelmezhetetlen számomra.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!