27" ASUS ProArt PA27UCX-K LCD monitor

27" ASUS ProArt PA27UCX-K LCD monitor

502 090 Ft 799 900 Ft-37%
Alza
Műszaki cikkek
7
Irány az akció
Profi monitor jelentős kedvezménnyel.
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
4 napja
Az akció linkekért mindig ezer hála és köszönet mindenkinek! Azzal soha nincs baj :-) Azzal van a baj, hogy pár gyártó vért izzadva próbál fennmaradni a vízen és próbálja elsózni ezeket a borzalmasan túlárazott kijelzőket, mert hát saját OLED gyára nincs. A Samsung a "forradalmi" QLED vergődése után is szépen csendben beállt az OLED mögé, ráadásul úgy, hogy az LG-től veszi hozzá a paneleket.
👍 2
válasza erre:
4 napja
Igen, ez a másik vicc a local dimming. Egy OLED panelen konkrétan nincs local dimming, mert a háttérvilágítás eleve egy szükségmegoldás az IPS, TN, VA paneleknél. Az OLED panelen ezzel szemben az önemittáló pixelek PERFEKT helyi sötétítést tudnak, méghozzá mindenféle zónaátmenet nélkül! Ennek a kijelzőnek egyetlen nagy előnye van: Gyak. nem lehet beégetni, egy OLED-et viszont igen.
válasza erre:
4 napja
Én is csak review-ra tudtam támaszkodni az akció megosztása előtt, nem foglalkozom ilyen jellegű munkákkal, így saját kútfőből nem merem azt állítani, hogy jó, ajánlott vagy sem. Jobb híján hittem a review-nek és az ára a többi bolthoz képest pedig jelentősen kedvezőbb.
Ha nem jó akció, max nem vesz senki. Viszont az is lehet, hogy már vettek 10 darabot az itteni megosztás kapcsán :).
#4
Zso
válasza erre:
4 napja
Én azt látom, hogy manapság ezek a fél-1 mondatos nagy általánosságok nem feltétlenül állják meg a helyüket.

Itt egy review: photoreview.com.au
A key feature of the screen is its Mini LED backlighting system, which provides 576 zones of local dimming, along with greater efficiency than regular LED displays plus close to OLED levels of performance without OLED’s perceived problems.
Aki ezzel foglalkozik az egész biztosan képben van ezekkel a monitorokkal, jobban mint mi átlag userek. Könnyen elképzelhető, hogy olyan kiegészítő funkciók is vannak ebben a kütyüben, amikről dunsztunk sincs.

Én mondjuk vállaltan nem értek a monitorokhoz sem, úgyhogy könnyen gyakorlok önmérsékletet az ilyen kijelentéseket illetően :). Amikor viszont azt hiszem, hogy valamihez értek és kijelentek valamit, akkor sokszor rádöbbennek, hogy vannak olyan aspektusai egy-egy ilyen kérdésnek amikor lehet épp az ellentéte igaz az állításnak, csak sose néztem abból az irányból.
válasza erre:
4 napja
Pont a színekre hivatkoznak? Láttak már OLED-et vajon? A világ legjobb IPS panelje is bármikor rosszabb, mint egy középkat. OLED... 1000:1-hez kontraszt félmillióért. Jó vicc.
Utoljára módosítva: 4 napja
válasza erre:
4 napja
Nem játékosoknak, hanem munkára való monitor:
Who’s it for?
Unlike the gaming-orientated monitors we’ve reviewed recently, the PA27UCX-K has been designed as a ‘reference quality’ screen for professional and high-end enthusiast users who engage in colour-critical work. To that end, it provides the choices required for both stills editing and video editing and post production as well as the ability to calibrate and fine-tune the display whenever needed.

photoreview.com.au
👍 1
5 napja
27" IPS panel félmilláért, 5ms, 60 Hz? Ööö... 280k alatt OLED "tv", 42", 4k, 120 Hz, Gsync, 0.1 ms válaszidő, 12 bit, HDMI 2.1, Dolby Vision. Szóval, én ezt most nem igazán értem.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!