5 ezer Ft utalvány VISA bankkártyás vásárlás esetén

5 ezer Ft utalvány VISA bankkártyás vásárlás esetén

eMAG
Szolgáltatás
28
Irány az akció

Vásároljatok az eMAG oldalán az elmentett Visa vagy Visa Electron kártyátokkal augusztusban, hogy 5 ezer Ft értékű utalványt kapjatok. Az utalványt októberben lehet felhasználni eMAG által forgalmazott termékekre 10 ezer Ft felett. Fiókonként csak utalványt kap mindenki.

Teljes szabályzatot azért lehet érdemes elolvasni, mert lehetnek benne még izgalmak.

Tipp: Revolut fizikai kártya VISA (sőt az eldobható is).

Frissítés: A kártya elmentése nem szükséges, csak "javasolt".

Termék/promóció leírása
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#28
Sly189
egy éve

Nekem is.

#27
po1son
egy éve

Nekem mai nap kiküldték a kupont emailben.

👍 2
#26
Zso
válasza erre:
egy éve

Szerintem nem lehet a kettő kizáró ok. Ezeket a kuponokat október egyig küldik. Fiókonként max. egyet. Teoretikusan, ha egy rendelés lenne az adott hónapban, akkor priorizálnia kellene az eMAGnak a promóciókat, hogy melyiket érvényesítse rá? Ez nekem nem életszerű. Ettől persze bármi lehet, de nem hinném, hogy kizárja egymást a kettő.

egy éve

Van egy olyan 08.28-án indult akció is, hogy bizonyos termékek 10000ft feletti vásárlása esetén 3000Ft-os kupont ad. A kettő vajon kombinálható?

#24
Zso
válasza erre:
egy éve

Szerintem kizárt, mert a kupont fizetés előtt kell ellőni. Szóval amikor leadod a rendelést még nem tudja az oldal, hogy mivel fogsz fizetni, így megszorítani se tud ilyen szinten ;).

egy éve

A kupon felhasználása is csak VISA kártyás fizetéssel lehetséges? Ugyanazzal?

#22
Zso
válasza erre:
egy éve

Hát vagy arra számítanak, hogy csak akkor jönnek rá a vásárlók, ha kiküldték a kuponokat. Addig meg ugye sokat vásárolnak, hogy legyen sok kuponjuk. De kuponok helyett kopp lesz.

Utoljára módosítva: egy éve
#21
nyx
válasza erre:
egy éve

Most ezzel tulajdonképpen azt bátorítanak hogy regisztrálj több fiókkal?

#20
Zso
válasza erre:
egy éve

Szívesen! Örülök, hogy megkérdezted.

Én sem találtam először, pedig átfutottam már párszor. Azt hittem csak az elején beszélnek a kuponküldés feltételeiről, aztán már csak a felhasználásról, viszont a sok maszlag közé tették be ezt. Előtte ilyen bullshit van:

a kampányban csak és kizárólag fogyasztónak minősülő természetes személyek vehetnek részt, jogi személyek nem;

Utána meg kiemelve dőlt betűkkel egy másik abszolút megszokott dolog, hogy hátha átfutod ezt a részt (?!)

a vásárlási utalvány kizárólag azon termékek vásárlása esetén használható fel, amelyek forgalmazója az eMAG;

Persze azért emelgetnek ki a kampány oldalára is részeket a kisbetűkből, de a már megszokott baromságokat, ilyen lényeges elemet csak sikerült elhallgatni.

#19
po1son
válasza erre:
egy éve

Köszi a gyors választ, kerestem én is a játékszabályzatot, de ezt a részt nem találtam

#18
Zso
válasza erre:
egy éve

A kérdés jó. Eddig azt hittem ,hogy minden vásárlás után, de most rákerestem és ezt találtam:

a kampány időtartama alatt egy felhasználói fiók csak és kizárólag egy rendelés után részesül az utalványban, akkor is, ha az adott fiókból egynél több rendelés került leadásra a kampány időtartama alatt. Amennyiben egy személy több felhasználói fiókkal is rendelkezik, amelyek különböző email címmel kerültek létrehozásra, úgy a különböző fiókokból leadott rendelések után a fiókhoz rendelten jogosulhat a fiók egy-egy utalványra.

#17
po1son
egy éve

Egy vásárlás egy kupon vagy érdemes másik profilról is rendelni?

#16
Zso
egy éve

Megérkezett a válasz!

Csak javasoljuk, hogy használd elmentett visa kártyád.

#15
Sly189
egy éve

Mi a gond az adatgyűjtéssel?

#14
Zso
válasza erre:
egy éve

Jajj, még egy hiba! Köszönöm szépen, hogy szóltál róla! Javítottam.

egy éve

NEM csak eMAG által forgalmazott termék vásárlása esetén jár a kupon!!! Minden vásárlás kupont ér!

Viszont a kupon csak eMAG által forgalmazott termékre érvényes!

#12
Zso
egy éve

Facebookon kérdeztem őket, de meghalt a Facebook oldaluk, szerintem sose tudjuk meg a választ a kérdésre, hogy el kell -e menteni a kártyát :D.

😄 1
#11
Zso
válasza erre:
egy éve

Ha egyből küldenék a kupont, akkor úgy is lennék vele, hogy megpróbáljuk, aztán látjuk mit dob a gép, de mivel szeptember 30-ig van idejük kiküldeni a kupont, így azért problémás. Nem értem miért nem írtak bele a szabályzatba, ha így reklámozzák? Lehet pont azért, mert a tavalyi szabályzatot írták csak át és akinek a feladata volt az elfelejtette kiegészíteni... bár tippjeim azok még lennének...

Szerintem nem adatgyűjtés a cél, vagy nem úgy. A user-journeyt kell smoothabbra varázsolni. A bankkártya adatok megadása amúgy is rizikós pont a vásárlás folyamatában, ott valószínűleg nagy a lemorzsolódás, így viszont azt kikerülik, könnyebb lesz pénzt költeni, feltehetően többen vásárolnak.

Amúgy még mindig nem válaszoltak sajnos, nem én feledkeztem el róla :|.

👍 2
#10
Dávid
válasza erre:
egy éve

Feltételezem bevett gyakorlat, hogy a kártya elmentését propagálják, ahol csak lehet. Nem lepne meg, végülis itt szerintem nekik az adatgyűjtés az elsődleges céljuk.

Tavaly hasonló akciónál nem kellett elmenteni a kártyát, elég volt használni is.

👍 2
#9
Zso
válasza erre:
egy éve

Chaten egyből rámondták, hogy el kell menteni, de aztán kértem, hogy akkor pls mondják már meg, hogy a szabályzatban hol van (próbáltam olyan illedelmesen, ahogy csak lehet). Most társosztállyal egyeztetnek, amint kapok infót szólok!

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!