60% kedvezmény pár órán keresztül (kincseskosár)

60% kedvezmény pár órán keresztül (kincseskosár)

Auchan
Háztartás
21
Irány az akció
Megint hepaj lesz az Auchanban. 60 kincseskosár 60% kedvezménnyel, azonban most online is elérhető lesz a promóció. Ha jól értem tematikus zsákbamacska lesz.

Online nagyobb bulinak tűnik, mert 14 napos elállás adott, nem úgy mint üzletben, viszont a visszaküldést ti álljátok.

Biztos lesznek jó dolgok, de azért tudjuk jól, hogy a zsákbamacska arról szól, hogy olyan dologkat adjanak el, amiket nem vennénk meg, ha tudnánk mik azok. Ugyebár, szóval csak ésszel.
Termék/promóció leírása
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
13 napja
Thx! :)

👍 1
#20
Zso
válasza erre:
13 napja
El tudom képzelni, hogy most egy picit erősebb volt a felhozatal, aztán sokkal változatosabb lesz a következő. De ne legyen igazam.
#19
pn4hvq
válasza erre:
13 napja
Itt az oldal legalján van a link :)
válasza erre:
13 napja
Elnézést, nekem ez a Discord szerver nincs meg... Esetleg tudnál linket küldeni hozzá kérlek?
#17
pn4hvq
válasza erre:
13 napja
"leginkább azért, hogy legközelebb mennyire éri meg" - pont ezen okból a Discordra bemásolgattam képpel és ha volt ár, akkor azt is, amiket FB-on láttam :).
13 napja
Azért tapasztalatokat leírhatnák, akik rendeltek végül... hogy miket és mennyiért kaptak meg... Én kíváncsi lennék (leginkább azért, hogy legközelebb mennyire éri meg).
13 napja
Sajnos csak futólag néztem rá, épp indultam... az autóhifi kategória érdekelt volna, a körbetört szaladgálós autóban meghalt a rádió és bármilyen olcsóbb dolog megtette volna... :D Na nem mintha nem lehetne kapni, de nah...
13 napja
Én Szegeden jártam sikerrel. 

Ezt sikerült megkaparintanom:

TCL TS7010 Soundbar 
Lexon Mino+L BT hangszóró 

66400 Ft helyett 26560 Forintért.

Én maximálisan elégedett vagyok. 🥰
😮 1
#13
pn4hvq
válasza erre:
13 napja
Válogatni lehetett, de az oldal túlterhelt volt, én fizetni nem tudtam 5-6 alkalommal, mert valami általános hibát dobott fel, utána pedig elfogyott, amit néztem.
#12
Ági
válasza erre:
13 napja
Na ezt nem tudtam, mi épp vásárolni voltunk gondolkodtam, de nem éltem a lehetőséggel inkább. Már nem is bánom. :)
online ha lehetett 'válogatni' úgy azért nyilván jó, de ezek a kosarak...😅
14 napja
Bármit lehetett venni 10 percig Online
DE… Ez a zsákba semmi, nem tudom kinek érte meg? Főleg a mai világban…
Akik vettek, maguk nyugtatására biztos meg magyarázzák, milyen jó.
Auchannak reklámnak max.
Utoljára módosítva: 14 napja
👍 1
#10
Ági
14 napja
Szemeztem vele, de nekem ez annyira zsákba macska tényleg, hogy biztos vagyok benne jól mellé is nyúltam volna bármelyik kategóriát is választom.
Láttam másnak 6000.- helyett 2000.- toalettpapír, zsebkendő stb...pont egyik terméket sem használom/ és magamtól nem is venném meg...
Egy másik hölgy 12 ezret fizetett 2 csajos jatékért, hát nekem a 17 évesem már nem a fiam meg egyéb okok miatt nem játszana ilyesmivel. 😅 Ráadásul 2 évvel ezelőtt pont ennyiért lehetett kapni teljes áron is. Nyilván a garantált ÷ megvolt, a mai árához képest, csak épp túlárazott 'mi kerül ezen ennyibe, tehát sose veszed meg teljes áron játékok voltak (számomra) mint a kakiló flamingó 😅
👍 1
válasza erre:
14 napja
Én monkey kidz re gondoltam 🤣
válasza erre:
14 napja
lemaradtál a jól árasított lego friendsről :D

válasza erre:
14 napja
Igen, elméletileg így volt, zsákbamacska. Lego csomag 7x ezer volt, abból lett 32e, amit fizetni kellett volna. Annyi látszott még, hogy 4 termék van a csomagban.
A többi kosárnál is meg volt adva, mennyi terméket tartalmaz, de hogy konkrétan mit, azt a vásárlás (és felteszem, a kiszállítás) után lehetett megtudni.
Utoljára módosítva: 14 napja
14 napja
Jól értem, hogy zsákbamacska, csak azt lehet tudni mi van benne (kategória) és a feltüntetett ár az eredeti 40%-a? Valakinek van tapasztalata ezzel?
14 napja
Az online megvalósítás nem volt jó, de legalább sz@r, "enyhén" túlterhelt volt. Fizetéskor 5-6 alkalommal "nem sikerült" fogadott, majd elfogyott a kincseskosár, amit úgy jelzett ez a szerencsétlen weboldal, hogy a terméket nem szállítjuk ki a címedre.
Mondanám, hogy röhejes, de inkább szánalmas.
#4
Anonymous
14 napja
csak 3 db borosat látok :o
15 napja
vm.tiktok.com 
Ilyesmi lesz 😂😂😂😂😂😂😂
#2
Zso
válasza erre:
16 napja
Egész biztosan. 60 különböző lesz, a kérdés csak az, hogy mi lesz bennük ...
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!