A rókák tudománya társasjáték

A rókák tudománya társasjáték

Az akció egy hónap múlva jár le
10 990 Ft +499 Ft18 999 Ft-42%
SZULINAP5000
Auchan
Család és gyerekek
6
Irány az akció
Bizalomkártyával brutál áron vihető SZULINAP5000 kuponnal (bár ez bármire ellőhet 15 (?!) ezer Ft felett). A trükk az, hogy a kupon fiókonként sajnos csak egyszer használható. Szállítás 499 Ft, szóval még az is kedvező. Mit Játsszunkos Zoli szerint az év egyik legjobb társasa. Kétlem, hogy ennél olcsóbban lesz akciózva. Megkapja majd a Spiel des Jahres jelölését, aztán meg fog szaladni az ár szerintem.
Termék/promóció leírása
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

1-4
játékos
60
perc
14
kortól
7,4
Összesített 1 311
Stratégia 705

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#6
Zso
válasza erre:
3 órája
Óó, igen, köszi, hogy kiemelted! Könnyen elképzelhető, hogy van még ezen kívül más is. Everdellt is láttam, de úgy elszállt az ára, hogy nem tartottam akkora dealnek mint ezt, ami alapból is a legolcsóbb ajánlat most ÁK szinten. Régi társasokkal nehéz ennyire ütős árat hozni, úgy elszálltak az utóbbi pár évben az árak köszönhetően az inflációnak, de ha nem 2-3 évvel ezelőtti dealekhez hasonlítja az ember, akkor bizony nagyon jó ajánlatokat látni. Nem is veri nagy dobra a szülinapos kupont az Auchan. :)
3 órája
Köszi! 
❤️ 1
3 órája
Kuponnal az Everdell és az Azul is jó árban van.
🙏 1
válasza erre:
3 órája
Szívesen. ❤️🍺
#2
Zso
válasza erre:
4 órája
Kösz-kösz! Releváns ár helyére írtam először a postaköltséget, az ÁK-t meg abszolút elfelejtettem... pótoltam!
4 órája
🙏 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!