A4Tech Bloody G300 Gaming Fejhallgató, Fekete/Piros (G300-A4Tech)

A4Tech Bloody G300 Gaming Fejhallgató, Fekete/Piros (G300-A4Tech)

2 890 Ft 5 599 Ft-48%
eMAG

Újabb árzuhanás!! Olcsó Gaming fejhallgató. Én telefonhoz vettem úgymond legyen egy tartalék fejhallgató, de durván veri az elvárásaim. Így nem igen tartalék lesz 😉. Robusztikus, strapabíró felépítése van. Hallgattam már pár fejhallgatót, de ez még a 7-8 ezer forintos árral is képes verni a kategóriát. Ha szereted az erős mélyeket, itt megkapod.

Vegyétek ameddig van belőle.

Máshol sokkal drágább.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#1
Zso
2 éve

Köszi szépen a megosztást és a bő leírást!!! Amikor megalkottam az Ármegosztót, akkor ilyen ajánlásokat álmodtam hozzá :). Egy kicsit összehúztam, hogy minél több infó kerüljön ki a kártyára is és az árat is a második legolcsóbb boltéhoz igazítottam.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!