Acer 45" Nitro XZ452CUV Ívelt Ultrawide Gaming Monitor (UM.MX2EE.V01)

Acer 45" Nitro XZ452CUV Ívelt Ultrawide Gaming Monitor (UM.MX2EE.V01)

172 020 Ft +1 890 Ft355 090 Ft-52%
Pepita
Pepitán keresztül féláron a BestMarktól úgy, hogy direktben 400k lenne ... csoda lenne ha kiadnák, de aki akarja megpróbálhatja.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#7
Zso
válasza erre:
4 órája
Uh, lehet tudod, nem is akarok beleszólni abba, hogy hogyan éled az életed, annál is inkább, hogy most jól jött ki, de elárazásgyanús akcióknál mindig tanácsos utánvétesen kérni (még ha drágább is picit), mert vannak boltok akik hetekig képesek csücsülni a pénzeden.
#6
Zso
5 órája
Pepitától is kb. minden rendelésem törlése kerül vagy egyszerűen nem küldik (közvetlen amikor ők adják), BestMarkt is hajlamos átvenni a rossz beszállítói árakat, szóval nem sok esély volt rá, de hátha. Viszont kellemetlen, hogy még mindig elérhető az ajánlat ... Hihetelen.

A visszajelzéseket köszi, zárom az egészet.
válasza erre:
5 órája
Szintén, már a pénzt is visszaküldték.
Pedig a visszaigazoló email-nél már kezdtem reménykedni :( 
válasza erre:
5 órája
Szintén.
5 órája

Szeretném tájékoztatni, hogy az Ön által rendelt termék elfogyott a beszállítónknál. Sajnos más beszállítótól nem tudjuk beszerezni, így tájékoztatom, hogy jelen rendelését töröltük. Amennyiben lenne másik termék, ami megfelelne, nyugodtan keressen e-mailben vagy telefonon rendelés előtt a termék elérhetőségével kapcsolatban. Megértését köszönjük, a kellemetlenségért elnézését kérjük!

#2
Zso
válasza erre:
6 órája
1 elég lesz, biztosan?
😄 1
6 órája
Nem akar valaki meglepni egy ilyennel?
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!